iPhone 13 alınır mı?

SyanAdam

Decapat
Daha fazla  
Telefonum eskidi ve değiştirmek istiyorum. Arkadaşımla gezerken onda iPhone 13 vardı fotoğraf çekindik gayet güzel ve akıcı geldi. Hayatımda hiç iPhone kullanmadım. Özelliklerine baktım ekran Hz hariç eksik bir özelliği yoktu ama Samsung S23 önüme çıktı aynı fiyat bazındalar ve Samsung özellik olarak daha iyi gözüküyordu karşılaştırdığımda. Kararsız kaldım iPhone denemek istiyorum ama paramı hak edene vermek istiyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Elbette ki düşünceme katılmayanlar olacaktır ama iPhone kullanıcı olarak şahsi fikrim iPhone alman.
Samsung özellik bakımından daha iyi görünüyor ama performans bakımından ben IPhone'u daha çok beğeniyorum bir de ben sıkılınca telefon değişebilen birisiyim iPhone cihazın satışı çok daha hızlı oluyor genelde değerini koruyor ya da çok az düşüyor fiyatı.

Yanlış bilgi
Telefonum eskidi ve değiştirmek istiyorum. Arkadaşımla gezerken onda iPhone 13 vardı fotoğraf çekindik gayet güzel ve akıcı geldi. Hayatımda hiç iPhone kullanmadım. Özelliklerine baktım ekran Hz hariç eksik bir özelliği yoktu ama Samsung S23 önüme çıktı aynı fiyat bazındalar ve Samsung özellik olarak daha iyi gözüküyordu karşılaştırdığımda. Kararsız kaldım iPhone denemek istiyorum ama paramı hak edene vermek istiyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Bir telefoncu kardeşi olarak, çoğu telefonu gördüm ufaktan kullandım. Bence en büyük eksiği 60 Hz ekrana sahip olması. Bunun dışında Samsung S23 daha yeni bir telefon, iPhone 13 ise 2026'nın sonunda desteği bitecek bir telefon.

Elbette ki düşünceme katılmayanlar olacaktır ama iPhone kullanıcı olarak şahsi fikrim iPhone alman.
Samsung özellik bakımından daha iyi görünüyor ama performans bakımından ben IPhone'u daha çok beğeniyorum bir de ben sıkılınca telefon değişebilen birisiyim iPhone cihazın satışı çok daha hızlı oluyor genelde değerini koruyor ya da çok az düşüyor fiyatı.

Kesinlikle satış konusunda katılıyorum. Sıfır Android cihazı bile yarı fiyatına satarken, IPhone'larda o kadar değer kaybı olmuyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Estetik ve premium bir kullanım deneyimi istiyorsan iPhone 13 almalısın, ama o kadar hassas kullanıcı değilsen S23 almalısın. S23 ekran ve birçok özellik olarak önde ama işte işletim sistemi. Tavsiyem 13 yerine temiz 13 Pro bulabiliyorsan 13 Pro alman. Zira bir kere iPhone kullanan bir daha Android cihazların yüzüne bakmıyor, parası neyse veriyor her türlü.

Ben iPhone kullanıyorum ama Samsung'daki özgürlük hissini gerçekten özlüyorum. Kamera konusunda iPhone çekimleri gerçekten çok kaliteli, renkler ve detaylar oldukça iyi. Tasarım olarak da çoğu kişi IPhone'u daha şık buluyor. Ama Samsung S23 kesinlikle çirkin değil; küçük, narin ve hafif yapısıyla dikkat çekiyor. Hatta ilk defa iPhone dışı bir telefonun tasarımını bu kadar beğendim. Karar senin ikisini de alsan üzülmezsin içinden hangisi geçiyorsa.

Bir telefoncu kardeşi olarak, çoğu telefonu gördüm ufaktan kullandım. Bence en büyük eksiği 60 Hz ekrana sahip olması. Bunun dışında Samsung S23 daha yeni bir telefon, iPhone 13 ise 2026'nın sonunda desteği bitecek bir telefon.

Kesinlikle satış konusunda katılıyorum. Sıfır Android cihazı bile yarı fiyatına satarken, IPhone'larda o kadar değer kaybı olmuyor.

Yanlış bilgilendirme yapmayalım iOS 26'yı iPhone 11 bile alacak. Bu sene seneye en kötü 12 alır sonraki sene yani 2027 Eylül ayında çıkacak iOS güncellemesini de alır iPhone 13 ve 2028 Eylül'deki güncellemeyi alamaz.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı