iPhone 13 alınır mı?

swooord

Picopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
CPU:İ5-4200M
GPU:GT 740M
RAM:8 GB DDR3
SSD:128 GB
Meslek
Teknoloji
Selamünaleyküm. Abim bana LGS'den sonra iPhone 13'ünü vereceğini söyledi hayatımda hiç iPhone kullanmadım. Aslında kafamda S24+ vardı sizce alınır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Selamünaleyküm. Abim bana LGS'den sonra iPhone 13'ünü vereceğini söyledi hayatımda hiç iPhone kullanmadım. Aslında kafamda S24+ vardı sizce alınır mı?

Aleykümselam. Bence beleş iPhone 13 güzel bir nimet, ben 3 sene kullandım mis gibi telefon yani. Samsung 1-2 sene sonra kasmaya başlar, iPhone kadar kaliteli değil.

S24+ çok daha iyi olacaktır iOS zorunluluğu yoksa.

Ben Android'den bezdim artık hiçbiri tatmin etmiyor, bende aynı telefonu düşünüyorum.

Samsung 1-2 sene sonra kasmaya başlar, iPhone kadar kaliteli değil.
Siz milattan önce kaldınız sanırım? Yeni S serisi iPhone'yi ezip katlıyor kenara atıyor.

Siz milattan önce kaldınız sanırım? Yeni s serisi IPhone'yi ezip katlıyor kenara atıyor.

Marka takıntısından başka bir şey olduğunu düşünmüyorum. Bu tarz kişiler Redmi hariç Android telefon görmemiş diye düşünüyorum her seferinde.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı