iPhone 13 alınır mı?

swooord

Picopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
CPU:İ5-4200M
GPU:GT 740M
RAM:8 GB DDR3
SSD:128 GB
Meslek
Teknoloji
Selamünaleyküm. Abim bana LGS'den sonra iPhone 13'ünü vereceğini söyledi hayatımda hiç iPhone kullanmadım. Aslında kafamda S24+ vardı sizce alınır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Selamünaleyküm. Abim bana LGS'den sonra iPhone 13'ünü vereceğini söyledi hayatımda hiç iPhone kullanmadım. Aslında kafamda S24+ vardı sizce alınır mı?

Aleykümselam. Bence beleş iPhone 13 güzel bir nimet, ben 3 sene kullandım mis gibi telefon yani. Samsung 1-2 sene sonra kasmaya başlar, iPhone kadar kaliteli değil.

S24+ çok daha iyi olacaktır iOS zorunluluğu yoksa.

Ben Android'den bezdim artık hiçbiri tatmin etmiyor, bende aynı telefonu düşünüyorum.

Samsung 1-2 sene sonra kasmaya başlar, iPhone kadar kaliteli değil.
Siz milattan önce kaldınız sanırım? Yeni S serisi iPhone'yi ezip katlıyor kenara atıyor.

Siz milattan önce kaldınız sanırım? Yeni s serisi IPhone'yi ezip katlıyor kenara atıyor.

Marka takıntısından başka bir şey olduğunu düşünmüyorum. Bu tarz kişiler Redmi hariç Android telefon görmemiş diye düşünüyorum her seferinde.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı