iPhone 13 alınır mı?

Merhaba bu iki modelden birini almayı düşünüyorum açıkçası 13'e daha yakınım ve Pro modellere gücüm imkansız yetmez. Sizce 13 olacaksa fiyatı kaçtan alınmalı bazen indirime girdiği oluyor ancak ne kadara düşüyor bilmiyorum şu an mediamarkta 32799 iyi midir? Ayrıca 12 ile arasında çok fark var mı?

Alınmasını önermem. İlla Apple zorunlu ise güvenilir bir 2.el ya da yurt dışı bakın, değilse Android yönelin çok daha iyileri mevcut.

Hocam ekran hz benim için çok sorun değil zaten mobil cihaz olarak 60hz üstüne çıkabilmiş değilim şu ana kadar :D Ancak dediğiniz gibi eski telefon olduğunun farkındayım. Ancak bir tanıdım halen 8 plus kullanmakta ve telefon halen onun işini iyice görüyor. Ayrıca piyasasıda iyi bakılırsa genelde yüksek ondan bir nebzede yatırım gibi geliyor.

Telefona güncelleme desteği birkaç yıl sonra bitecek eğer ileride değiştirme imkanınız varsa alabilirsiniz ama benim önerim en kötü 14 alın 13 eskidi artık veya Android'e yönelebilirsiniz.

Hocam ekran Hz benim için çok sorun değil zaten mobil cihaz olarak 60Hz üstüne çıkabilmiş değilim şu ana kadar :D ancak dediğiniz gibi eski telefon olduğunun farkındayım. Ancak bir tanıdım halen 8 Plus kullanmakta ve telefon halen onun işini iyice görüyor. Ayrıca piyasasıda iyi bakılırsa genelde yüksek ondan bir nebzede yatırım gibi geliyor.

13 işinizi her şekilde görecektir.

Hocam ekran Hz benim için çok sorun değil zaten mobil cihaz olarak 60Hz üstüne çıkabilmiş değilim şu ana kadar :D ancak dediğiniz gibi eski telefon olduğunun farkındayım. Ancak bir tanıdım halen 8 Plus kullanmakta ve telefon halen onun işini iyice görüyor. Ayrıca piyasasıda iyi bakılırsa genelde yüksek ondan bir nebzede yatırım gibi geliyor.

Hocam tek sorun 60Hz değil. Muadillerine göre performans, soğutma, güncellik, stabilite, batarya olarak da geride. Hatta muadili olarak Honor 200/400 Pro'yu varsayarsak kamera olarak da geride kalıyor. Ancak Apple ekosistemi varsa bozmayın.

Telefona güncelleme desteği birkaç yıl sonra bitecek eğer ileride değiştirme imkanınız varsa alabilirsiniz ama benim önerim en kötü 14 alın 13 eskidi artık veya Android'e yönelebilirsiniz.
Kaç yıl götürür hocam 8 plustan bu yana 8 yıl olmuş. Banada 8 yıl fazla fazla yeter.

Kaç yıl götürür hocam 8 Plus'tan bu yana 8 yıl olmuş. Bana da 8 yıl fazla fazla yeter.

4-5 yıl götürür cihaz ama işte dediğim gibi güncelleme desteği bitecek 2 yıl sonra galiba.

4-5 yıl götürür cihaz ama işte dediğim gibi güncelleme desteği bitecek 2 yıl sonra galiba.

Cihaz işinizi her türlü görür sadece bazı oyunları 60FPS oynatmayabilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı