Ali Of Rivia
Decipat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- MSI RX 5600XT
R5 5600
16 GB RAM
- Meslek
- Öğrenci
4 yıllık bir telefon gerek teknoloji gerek donanım olarak rakiplerinden çok geride bir cihaz IOS fanboyluğu yapmayın boş boş. IP 13 15 bin değil ki almayın diyoruz paranızı boşa harcamak istiyorsanız gidin 13 alın 2025 yılında 16E dururken. Argümanlarınız o kadar saçma ki komik duruma düşüyorsunuz sokakda asgari ücretle geçinenler nasıl geçiniyor diyenlerden bir farkınız yok. Aynı bütçede olan S24 daha 6-7 yıl güncelleme alacak. Fiyatına göre gayet iyi bir AI teknolojisi var. Donanımsal olarak ıphone 13 ün 10 gömlek üstü. Kamerası daha iyi. Bataryası daha iyi aynı bütçede sırf apple diye gidip paranızı boşa harcamak istiyorsan git 2025 yılının ortasında 13 al 2 yıl sonra destek kesilince ağlarsın ama. Aynı bütçede ondan kat kat iyi telefonlar olduğu için alınmaz diyoruz. 13ün en büyük artısı IOS olması o da S24 gibi telefonların artılarının yanında hiçbir şey. Aktif 14 kullanarak bunları söylüyorum.Eskidi alma artık diyen birisinin yorumu ne kadar ciddiye alınır tartışmaya kapalı11 çıktığından beri kullanıyorum tek bir sorun bile yaşamadım kardeşim 14 kullanıyordu 13'e geçti 2. el almasına rağmen hala bir sorun yok güncelleme almayan tek telefon serisi iPhone değil zamanla destek kesilse bile uzun yılar kullanılabilir keşke biraz bilgi sahibi olup yorum yapsanız bu sayfada her konuya yüzeysel kalıplaşmış ön yargılar ile yaklaşmak yerine kendinizi bildiğiniz konulara yöneltseniz fena olmaz.