iPhone 13 alınır mı?

14 kullanıyorum gereksiz para verip almana değmez. 13de artık alınmaz. 16E alabilirsin.

14 ile 13 neredeyse aynı telefon. İşlemcileri bile aynı yani öyle düşün. Tek fark RAM farkı. Soruya gelecek olursak, iPhone 13 alınır ama bu fiyata S24 gibi daha iyi cihaz olduğunu unutma. iOS istiyorsan iPhone 13 iyi bir seçenek.

Hocam Android hakkında gün geçtikçe yavaşlamaya başlıyor deniliyor bu yüzden bu paraya Android almak mantıksız geliyor.

Hocam Android hakkında gün geçtikçe yavaşlamaya başlıyor deniliyor bu yüzden bu paraya Android almak mantıksız geliyor.

Kim dediyse iyi saçmalamış. Bu fiyata S24 almak çok daha mantıklı. İşlemci, kamera, ekran ve batarya performansı çok daha iyi S24'ün.

Mevcut telefonumu iPhone ile değiştirmek istiyorum ama hangisi almam konusunda kararsız kaldım. iPhone 13 bütçeme ve kullanım alanlarıma uygun ama 4 yıllık bir telefon olduğu için kararsız kalıyorum ve güncellemesi 2028 de bitecek diyorlar iPhone 14 için ise 13 ile aynı diyorlar. 7 bin TL'ye 1 sene daha fazla güncelleme alması mantıklı mı bilmiyorum. iPhone 15 ise bütçemi zorluyor ama 50 bin bana göre bir telefon için çok fazla geliyor. Sizce ne almalıyım?

Alınmaz, S24 almak daha mantıklı. 2028 değil 2027(IOS güncellemesi).

Öyle bir durum yok, şehir efsanesi.

Mevcut telefonumu iPhone ile değiştirmek istiyorum ama hangisi almam konusunda kararsız kaldım. iPhone 13 bütçeme ve kullanım alanlarıma uygun ama 4 yıllık bir telefon olduğu için kararsız kalıyorum ve güncellemesi 2028 de bitecek diyorlar iPhone 14 için ise 13 ile aynı diyorlar. 7 bin TL'ye 1 sene daha fazla güncelleme alması mantıklı mı bilmiyorum. iPhone 15 ise bütçemi zorluyor ama 50 bin bana göre bir telefon için çok fazla geliyor. Sizce ne almalıyım?

13 devri bitti 14 15 bakın derim veya tasarım önemli değilse 16e.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı