iPhone 13 alınır mı?

• Konuyu başlatan rexoy
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 5
  • Görüntüleme 166
Bütçe
35000

rexoy

Picopat
Daha fazla  
Dostlar merhaba. Yeni bir PC topladım ve elimde 35k civarı bir para kaldı. Bu para ile de artık telefonumu yenilemek istiyorum. Şu zamana kadar hiç Apple telefon deneyimim olmadı ve denemek kullanmak istiyorum fakat bütçe sebebi ile yurt içi sıfır olarak alabileceğim telefon iPhone 13.telefon ile oyun oynaan ve çok yoğun kullanan biri değilim. Ortalama ekran sürem 3-4 saat civarı. iPhone 13 4 yıllık bir telefon ve Android tarafında aynı fiyata dahaa güçlü daha güncel telefonlar olduğunun farkındayım fakat dediğim gibi hep bir Apple hevesim vardı ve şu an boşta olan parayla alabileceğim telefon iPhone 13.siz ne düşünüyorsunuz? iPhone 13 halen alınabilir telefon mu? Kamera performansı üzer mi? Yoksa boş verip Android'den devam mı edeyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam şöyle söyleyeyim ben 2018 yılında iphone 8 almıştım hala onu kullanıyorum. Şarjının hızlı bitmesi dışında bir sorunu hala yok ama uzun zaman olduğu için ben de değiştireceğim. Çevremde huawei, redmi, xiaomi, samsung gibi telefon kullanan insanlar çok var. 2-3 yılda telefonları öyle bi kasıyor ki onları görünce şaşırıyorum yani iphone 8 hala 0 kasma. Bence kim ne derse desin ben iphone taraftarıyım ve iphone 13 ablamda var 2 yıldır kullanıyor taş gibi bence hala alınır.

Hocam şöyle söyleyeyim ben 2018 yılında iPhone 8 almıştım hala onu kullanıyorum. Şarjının hızlı bitmesi dışında bir sorunu hala yok ama uzun zaman olduğu için ben de değiştireceğim. Çevremde Huawei, Redmi, Xiaomi, Samsung gibi telefon kullanan insanlar çok var. 2-3 yılda telefonları öyle bir kasıyor ki onları görünce şaşırıyorum yani iPhone 8 hala 0 kasma. Bence kim ne derse desin ben iPhone taraftarıyım ve iPhone 13 ablamda var 2 yıldır kullanıyor taş gibi bence hala alınır.

Çevrendiklerin telefonu A, m serisi ya da Redmi sanırım.
3 yıldır S20+ kullanıyorum ben kasma donma göremedim üstelik telefon çıkalı da 5 sene oluyor.

Dostlar merhaba. Yeni bir PC topladım ve elimde 35k civarı bir para kaldı. Bu para ile de artık telefonumu yenilemek istiyorum. Şu zamana kadar hiç Apple telefon deneyimim olmadı ve denemek kullanmak istiyorum fakat bütçe sebebi ile yurt içi sıfır olarak alabileceğim telefon iPhone 13.telefon ile oyun oynaan ve çok yoğun kullanan biri değilim. Ortalama ekran sürem 3-4 saat civarı. iPhone 13 4 yıllık bir telefon ve Android tarafında aynı fiyata dahaa güçlü daha güncel telefonlar olduğunun farkındayım fakat dediğim gibi hep bir Apple hevesim vardı ve şu an boşta olan parayla alabileceğim telefon iPhone 13.siz ne düşünüyorsunuz? iPhone 13 halen alınabilir telefon mu? Kamera performansı üzer mi? Yoksa boş verip Android'den devam mı edeyim?

iPhone 13 boş balon S24 ile ilerle.
Ama iPhone merak ediyormuşsunuz zaten, IPhone'nun 4-5 yıllık düz modelleri ille de iPhone olsun diyenler için var zaten iPhone sevdası (recaizade mahmut Ekrem yaşasa araba sevdasını yazmazdı)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı