iPhone 13 alınır mı?

• Konuyu başlatan efos
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 17
  • Görüntüleme 254
Bütçe
25.000-30.000

efos

Hectopat
Daha fazla  
2026 senesine gireceğiz ve 25-30 civarına bir telefon arıyorum. Aklıma sadece iPhone 13 modeli geliyor. Bu fiyat bandında uzun süre güncelleme alacak başka telefon var mı?

Ben daha yeni 13'ten 16'ya geçtim, kamera dahil test ettim kendimce. 13 hala çok iyi bir telefon ve 16 ile arasında ben hiç günlük kullanım farkı görmedim. Android tarafını görmezden gelerekten iphone 13 çok fiyat performans bir "iPhone"

2026 senesine gireceğiz ve 25-30 civarına bir telefon arıyorum. Aklıma sadece iPhone 13 modeli geliyor. Bu fiyat bandında uzun süre güncelleme alacak başka telefon var mı?
Bence halen alınabilir bir telefon. iPhone 11 daha yeni yeni donmaya başlıyor. iPhone 13'ün üzeceğini sanmıyorum.

Ben daha yeni 13'ten 16'ya geçtim, kamera dahil test ettim kendimce. 13 hala çok iyi bir telefon ve 16 ile arasında ben hiç günlük kullanım farkı görmedim. Android tarafını görmezden gelerekten iPhone 13 çok fiyat performans bir "iPhone"
Bence halen alınabilir bir telefon. iPhone 11 daha yeni yeni donmaya başlıyor. iPhone 13'ün üzeceğini sanmıyorum.
Android de tercih edebilirim ama gönlümde iPhone var şu anlık. 30 bine sıfırı mantıksız diyorlar ikinci el mi almalıyım sizce?

S24 FE veya Honor 400 Pro almak daha mantıklı olur. Şu fiyat bandında alınacak en son cihazlardan birisi.
S24, S24 FE ve Honor 400 Pro bunlardan birini tercih etmek daha mantıklı. Honor hadi 3 sene güncelleme alacak S24 serisi için 6 yıl falan var daha.
Android tarafında daha iyi cihazlar var.
tabi ki android tarafında daha iyi cihazlar var fakat ikinci el pazarında iphone daha elde tutulur olduğundan, gönlümde iphone olduğundan bu markayı tercih edecegim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı