iPhone 13 alınır mı?

Aslında telefonu alma sebebim kamerası. Daha önce hiç iOS kullanmadım. Şu an elimde Redmi Note 13 var, 256 GB depolama alanı güzel ama kamerası gerçekten çok kötü. Zaten telefonda oyun oynamıyorum, sadece günlük kullanım için alacağım. Bu yüzden kamera benim için en önemli kriter.

Arkadaşlar selam, iPhone 13 almayı düşünüyorum. Kullanan varsa telefon genel olarak nasıl, kronik bir arızası ya da can sıkan bir sorunu var mı?
Ben 2 sene önce 13 icin para biriktirdim ama alamadım, sonra aradan 2 sene gecti şuan ise xiaomi 14 t pro aldım aynı fiyata. Ama ben oyun oynuyorum. Eger oyun icin ise 14 t pro al.

Honor Magic 7 Pro kullanıyorum ama siz iPhone alışkanlığınız varsa Android'e alışmak zor zira ben eski bir iPhone kullanıcısıydım hala alışamadım iPhone 5Sden sonra üstelik iPhone daha karizma bir telefon.

Ben 2 sene önce 13 icin para biriktirdim ama alamadım, sonra aradan 2 sene gecti şuan ise xiaomi 14 t pro aldım aynı fiyata. Ama ben oyun oynuyorum. Eger oyun icin ise 14 t pro al.
Aslında telefonu alma sebebim kamerası. Daha önce hiç iOS kullanmadım. Şu an elimde Redmi Note 13 var, 256 GB depolama alanı güzel ama kamerası gerçekten çok kötü. Zaten telefonda oyun oynamıyorum, sadece günlük kullanım için alacağım. Bu yüzden kamera benim için en önemli kriter.
Kamera icin ise 13 gayet iyi. Eger proya geciceksen daha da iyi olur onlarinda kamerasi ayri seviye.

Honor Magic 7 Pro kullanıyorum ama siz iPhone alışkanlığınız varsa Android'e alışmak zor zira ben eski bir iPhone kullanıcısıydım hala alışamadım iPhone 5Sden sonra üstelik iPhone daha karizma bir telefon.
İkisinede alışığım aslında. Fakat iPhone daha çekici ve güzel. Hem gündelik hayatta kullanıcağım için. Daha iyi olur diye düşündüm.

Alınmaz S25 Fe gibi bir telefon varken bence. Ben kendim 16 Pro Max kullanıyorum ama 14'ten öncesi alınmaz artık diye düşünüyorum. Güncelleme ile ilgili donma sıkıntıları çok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı