iPhone 13 alınır mı?

16e varken alınmaz. CPU istediği kadar hızlı olsun RAM'den ötürü cihaz takılmaya başladığında bir anlamı yok.

Hocam 16e 13'ten çok daha mantıklı fakat Android kısmında 40k ya çok daha iyi telefonlar bulunabilir. Ama sanırım konuyu açan arkadaş iPhone dışında başka bir marka istemiyor o yüzden o mantıklı gibi duruyor.

Sırf iPhone kullanıyorum demek istiyorsanız alabilirsiniz. Onun dışında aynı paraya alacağınız android bir cihaz 13'ü ikiye katlar dörde böler. 4 Gb ram 60hz ekran su gibi giden batarya performansı ve küçücük ekranı kocaman çentiği olan sadece alo demek için kullanılacak bir cihaz iPhone 13. Bu benim görüşüm bende iPhone kullanıyorum ama düz 13 de önerecek değilim o paraya değmez kesinlikle.

Son düzenleme:
Sırf iPhone kullanıyorum demek istiyorsanız alabilirsiniz. Onun dışında aynı para alacağınız android bir cihaz 13'ü ikiye katlar dörde böler. 4 Gb ram 60hz ekran su gibi giden batarya performansı ve küçücük ekranı kocaman çentiği olan sadece alo demek için kullanılacak bir cihaz iPhone 13. Bu benim görüşüm bende iPhone kullanıyorum ama düz 13 de önerecek değilim o paraya değmez kesinlikle.
Kesinlikle iPhone 16e olabilir bundan bağımsız kendileri marka olarak fena düşüşte bana göre tabi millet almaya devam ediyor orası ayrı ama

iPhone alınır mı? Diyen birine Samsung ya da Xiaomi önermek çok saçma.
Sana göre kral

Sırf iPhone kullanıyorum demek istiyorsanız alabilirsiniz. Onun dışında aynı paraya alacağınız android bir cihaz 13'ü ikiye katlar dörde böler. 4 Gb ram 60hz ekran su gibi giden batarya performansı ve küçücük ekranı kocaman çentiği olan sadece alo demek için kullanılacak bir cihaz iPhone 13. Bu benim görüşüm bende iPhone kullanıyorum ama düz 13 de önerecek değilim o paraya değmez kesinlikle.
Premium hissiyati var iste birde eskiden daha iyidi iphone lar

Buraya bakınca ne olmuş? CPU ve GPU olarak çok daha iyi bir islemci Exynos 2400e.

GPU tarafında 2'ye katlıyor 2400e.

Screenshot_20260105_103928_Brave.jpg

AnTuTu'da UX harici her testte fersah fersah üstün.

Screenshot_20260105_104113_Brave.jpg

GeekBench dersek ozellikle coklu cekirdekte 2400e yok ediyor.

Screenshot_20260105_104503_Brave.jpg

Hatta güzellik yapıp kendi testimi koyuyorum. İyi kosullardaki testlerde 2200 tekli, 6800 coklu cekirdek skorları gorunebiliyor.

Screenshot_20250215_004104_Geekbench 6.jpg

A15'in tek iyi yanı daha az guc tuketmesi. Rakip işlemciler kesinlikle degiller S24FE ile. Exynos 2400e dedigin islemci güç olarak A16 ile A17 Pro arasında bir işlemci.

Aslında telefonu alma sebebim kamerası. Daha önce hiç iOS kullanmadım. Şu an elimde Redmi Note 13 var, 256 GB depolama alanı güzel ama kamerası gerçekten çok kötü. Zaten telefonda oyun oynamıyorum, sadece günlük kullanım için alacağım. Bu yüzden kamera benim için en önemli kriter.

S25FE veya S24 tercih edilebilir ikiside kamerada daha üstün cihazlar. Özellikle 0 alacaksanız zaten Iphone 13 fiyatını hakeden bir cihaz degil. Gerekirse S25FE'yi mağazadan deneyebilirsiniz, hosunuza giderse alın derim. Eger Iphone denemek istiyorsanızda tavsiyem temiz ikinci el cihazlara bakmanız olur.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı