iPhone 13 alınır mı?

Buraya bakınca ne olmuş? CPU ve GPU olarak çok daha iyi bir islemci Exynos 2400e.

GPU tarafında 2'ye katlıyor 2400e.

Eki Görüntüle 2634743

AnTuTu'da UX harici her testte fersah fersah üstün.

Eki Görüntüle 2634744

GeekBench dersek ozellikle coklu cekirdekte 2400e yok ediyor.

Eki Görüntüle 2634747

Hatta güzellik yapıp kendi testimi koyuyorum. İyi kosullardaki testlerde 2200 tekli, 6800 coklu cekirdek skorları gorunebiliyor.

Eki Görüntüle 2634748

A15'in tek iyi yanı daha az guc tuketmesi. Rakip işlemciler kesinlikle degiller S24FE ile. Exynos 2400e dedigin islemci güç olarak A16 ile A17 Pro arasında bir işlemci.

S25FE veya S24 tercih edilebilir ikiside kamerada daha üstün cihazlar. Özellikle 0 alacaksanız zaten Iphone 13 fiyatını hakeden bir cihaz degil. Gerekirse S25FE'yi mağazadan deneyebilirsiniz, hosunuza giderse alın derim. Eger Iphone denemek istiyorsanızda tavsiyem temiz ikinci el cihazlara bakmanız olur.
Aktif olarak annem kullanmakta harika bir telefon hissiyatı falan herşeyi ile güzel olmuş(S25FE)

Hocam 13 al ,valla icinde kalmasın.

İkinci el alınmayacaksa hayatta alınacak bir cihaz degil, 35000 TL gibi bir fiyat haddinden cok fazla. Aynı fiyattaki Samsung cihazlar her anlamda daha iyi. Iphone alınacaksa temiz ikinci el veya yurtdisi bir cihaz daha iyi olur bu butcede.

İkinci el alınmayacaksa hayatta alınacak bir cihaz degil, 35000 TL gibi bir fiyat haddinden cok fazla. Aynı fiyattaki Samsung cihazlar her anlamda daha iyi. Iphone alınacaksa temiz ikinci el veya yurtdisi bir cihaz daha iyi olur bu butcede.
Evet iyi ama hocam bazen mesele iyilik degil,adam alsin icinde kalmasin bence. Hocam valla git ver parayi al , cok dusunme. Akranlarina gore dusuk kaliyor ama yine iyi sonuc olarak. Bende 13 alicakken xiaomi 14 t pro alan birisiyim..

Evet iyi ama hocam bazen mesele iyilik degil,adam alsin icinde kalmasin bence. Hocam valla git ver parayi al , cok dusunme. Akranlarina gore dusuk kaliyor ama yine iyi sonuc olarak. Bende 13 alicakken xiaomi 14 t pro alan birisiyim..

İçinde kalacaksa dedigim gibi ikinci elden temiz cihazlara veya yurtdışı cihazlara baksın, cok daha iyi cihazlar düsürülebiliyor IOS tarafinda. Iphone 13 almak mantikli degil gunumuzde 0 olarak. Eger Android alinacaksa S24 ve S25FE, Samsung disida uygunsa Honor 400 Pro en iyi secenekler. Bu cihazların denkleri Iphone 15-15 Pro gibi cihazlar, 13 yarışamaz.

Genel olarak cevap yazıyım herkese. Günümün çoğu saati bilgisayarda geçiyor. Telefonu zaten hep sessizde ve az kullanırım. Biri yazmış mı diye felan açıyorum genelde bide gece uyurken video izliyorum. Ondan tercihim iPhone 13 almaktı hem marka olarak güzel hemde kamerası yüzünden istedim biraz. 16e öneren çok kişi olmuş onada bakıcam. Fiyatı aslında pek önemli değil çünkü eski telefonumu satıp üstüne birikmiş paramı koyucam. Ocak sonu gibi almayı düşünüyorum. Samsung,xiaomi felan kullandım. O yüzden iPhone denemek istiyorum birde.

Genel olarak cevap yazıyım herkese. Günümün çoğu saati bilgisayarda geçiyor. Telefonu zaten hep sessizde ve az kullanırım. Biri yazmış mı diye felan açıyorum genelde bide gece uyurken video izliyorum. Ondan tercihim iPhone 13 almaktı hem marka olarak güzel hemde kamerası yüzünden istedim biraz. 16e öneren çok kişi olmuş onada bakıcam. Fiyatı aslında pek önemli değil çünkü eski telefonumu satıp üstüne birikmiş paramı koyucam. Ocak sonu gibi almayı düşünüyorum. Samsung,xiaomi felan kullandım. O yüzden iPhone denemek istiyorum birde.
Hocam 13 al valla direk,herhangi bir amac icin almadigin icin f/p ya da bircok ozellige bakmaya gerek yok

Bencede 13. Hem görünüşü güzel hem de kız kardeşimde var oda memnun. Ondan biraz daha yakın bakıyorum 16E'ye göre.

S25 Edge ile S23 Plus'ı kıyaslamak gibi bir şey 16e ile 13'ü kıyaslamak. S25 Edge ve S23 Plus çok yakın fiyattalar ve siz gidip S23 Plus almak istiyorsunuz.

Saçmalık ötesi, hiçbir mantığı yok., troll post gibi birşey.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı