Vade farksız ve faizsiz alışveriş kredisi veriyorlardı teknoloji mağazaları yanlış hatırlamıyorsam.
Hocam olacağını sanmıyorum ama bir mağazalara gidip sorun belki yapan vardır.Troy sitesine baktım garantiye 12 taksit yapıyormuş sanırım ama geri ödemesi 50 bin küsur TL. Ben elimdeki nakit parayı da bir şekilde kullanıp geri kalanını taksit yapmak istiyorum.
Faizsiz vermezler.Vade farksız ve faizsiz alışveriş kredisi veriyorlardı teknoloji mağazaları yanlış hatırlamıyorsam
kalan 12.000'i taksitli nakit avans olarak çekebilirsin belki alışveriş kredisiyle daha zararda olursun gibi geldi
Faizsiz vermezler.
çokmuş biraz ama yine de 13 bin tl fark yerine 5 küsür ödemek mantıklı bence, zaten sen daha o taksitin yarısına gelmemişken telefon bir o kadar zamlanacağı için zararı kapatırsın12 bin TL kredinin geri ödemesi 17 bin küsur.
Dediğin gibi faiz koyuyorlar. Dışarıda telefoncuya sordum 38 bin TL taksite bölme imkanı var ama 51 bin TL'ye denk geliyor.
* Vade bilgisayarlarda 12, tabletlerde 6 ay ile sınırlıdır. 12.000 TL ve altındaki cep telefonlarında vade 12 ay, 12.000 TL üzerindeki cep telefonlarında 3 ay ile sınırlıdır.
Alışveriş Kredisi inceleyin isterseniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.