iPhone 13 almak mı 14'ü beklemek mi?

FatihBahadr

Hectopat
Arkadaşlar şu an 11 kullanıyorum ve ürünü aldığım yetkili satıcının sitesinde 10.800'e geri alıp 22 bin TL'ye 13 alabiliyorum. Mantıken 14'ü beklemek istiyorum ama malum ekonomik durumda hem çıkış fiyatı hem de 3 hafta sonraki dolar kuru yüzünden kararsızım. Sizce ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
3 hafta sonra mı çıkıyor? Bence kur sürekli değişken her an yükselebilir riske atma derim.

@eKqx neye güldün yanlış mı söyledim? iPhone 14 13'ten biraz daha pahalı çıktı ve aralarında sadece birkaç bin TL fark var.
13 ilk çıktığında fiyatı 900 civarlarındaydı ama şu an 700-800$ Türkiye'dekine zam geldi o ayrı tabii. Anlatabildim mi?

Pro veya Pro Max olanı almayacaksanız iPhone 14 kanadında düz iPhone 14 modeli 13 ile aynı iPhone 13 alın geçin derim bu arada zamda geldi güzel güzel hayırlı olsun.

Siz inidirm gelecek demişsiniz fakat her yeni bir iPhone çıktığında diğer iPhone modelleri zamlanır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…