iPhone 13 sıfır mı 2. el mi almak mantıklı?

12 Pro sadece 3 kamera diye değil kamerada da ciddi artıları var. Örnek olarak RAW fotoğraf çekmenin tadı bir başka oluyor. Buna benzer sadece Pro modellerde olan özelliklerden dolayı 12 Pro daha iyi cihaz kalıyor. 13 daha yeni işlemci olduğu için 1 yıl daha fazla güncelleme alacak sürpriz yaşanmazsa en büyük artısı 12 Pro'ya bu. Ancak 2. el istemem demişsin kendin kararını vermişsin o zaman sıfır 13 hayırlı olsun şimdiden sana.
Hocam ya sen anlamak istemiyorsun ya da ben anlatamıyorum ama tüm çıplaklığıyla istediğim her şeyi yazmışım. Bak 2. El alabilirim bakarız güzel bir şeyler bulursak ama 30k verip neden 83 pilli cihaz alayım? Cihaz zaten 1600 yıllık olduğu için yüksek pilli bulmakta zor ama bu paralar yazilmasaydi bir değerlendirdim.

Hocam ya sen anlamak istemiyorsun ya da ben anlatamıyorum ama tüm çıplaklığıyla istediğim her şeyi yazmışım. Bak 2. El alabilirim bakarız güzel bir şeyler bulursak ama 30k verip neden 83 pilli cihaz alayım? Cihaz zaten 1600 yıllık olduğu için yüksek pilli bulmakta zor ama bu paralar yazilmasaydi bir değerlendirdim.

Hocam sen de benim yazdığımı anlamadın sanırım. İşlemci ve bataryada 12 Pro geride demişsin ona ithafen yazdım 12 Pro'nun da şöyle şöyle iyi yanları var gibisinden öyle düşünme yani 3 kamera değil sadece olay onu açıkladım. Mesajımın sonunda da sen kararını vermişsin dedim hayırlı olsun dedim. Para senin keyif senin bana ne bundan ne yaparsan yap sana ille de 2. el 12 Pro almalısın demedim öyle demişim gibi hallere girmene gerek yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı