YorgunAsker Decapat Katılım 5 Kasım 2022 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2025 #1 Ses yukarı yerden daha net geliyor aşağıdaki hoparlörden biraz daha az net geliyor, herkeste mi öyle? Telefonu yeni aldım.
Ses yukarı yerden daha net geliyor aşağıdaki hoparlörden biraz daha az net geliyor, herkeste mi öyle? Telefonu yeni aldım.
Maxtoric Megapat Katılım 31 Mayıs 2021 Mesajlar 6.463 Makaleler 3 Çözümler 88 9 Şubat 2025 #2 YorgunAsker dedi: Ses yukarı yerden daha net geliyor aşağıdaki hoparlörden biraz daha az net geliyor, herkeste mi öyle? Telefonu yeni aldım. Genişletmek için tıkla... Sağ, Sol olarak ayrılar. Tüm videolarda mı aynı? Artı 0 Eksi
YorgunAsker dedi: Ses yukarı yerden daha net geliyor aşağıdaki hoparlörden biraz daha az net geliyor, herkeste mi öyle? Telefonu yeni aldım. Genişletmek için tıkla... Sağ, Sol olarak ayrılar. Tüm videolarda mı aynı?
furkan4848 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ağustos 2020 Mesajlar 1.044 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2025 #3 YorgunAsker dedi: Ses yukarı yerden daha net geliyor aşağıdaki hoparlörden biraz daha az net geliyor, herkeste mi öyle? Telefonu yeni aldım. Genişletmek için tıkla... Streo hoparlör oluyor. Eğer dediğiniz gibi ise test ettiyseniz. Teknik servise gönderin. Net bir açıklamayı onlar yapabilir. Artı 0 Eksi
YorgunAsker dedi: Ses yukarı yerden daha net geliyor aşağıdaki hoparlörden biraz daha az net geliyor, herkeste mi öyle? Telefonu yeni aldım. Genişletmek için tıkla... Streo hoparlör oluyor. Eğer dediğiniz gibi ise test ettiyseniz. Teknik servise gönderin. Net bir açıklamayı onlar yapabilir.