iPhone 13 Pro Max ekran kalitesi arttırılabilir mi?

Mesajı düzenledim bakar misin ne düşündüğünü merak ediyorum

Kasa bütünlüğü korunan bir cihazda ekran değiştiğini (iyi bir usta yaparsa) anlayamazsın. Kasası sağlam bir iPhone X veya 11 getir üzerine GX ekran takayım bak bakalım bu orijinal mi yan sanayi mi anla. Cihaza hayalet ya da mat kırılmaz ekran takıldığında koyu bir materyaldir ve ekran kalitesini bozar ancak parmak izi bırakmaz. Bunu da bu şekilde ayırt edersin.

Kasa bütünlüğü korunan bir cihazda ekran değiştiğini (iyi bir usta yaparsa) anlayamazsın. Kasası sağlam bir iPhone X veya 11 getir üzerine GX ekran takayım bak bakalım bu orijinal mi yan sanayi mi anla. Cihaza hayalet ya da mat kırılmaz ekran takıldığında koyu bir materyaldir ve ekran kalitesini bozar ancak parmak izi bırakmaz. Bunu da bu şekilde ayırt edersin.

Ne yapmami önerirsin yurt dışı diye mi böyle fark eder mi?

Ne yapmami önerirsin yurt dışı diye mi böyle fark eder mi?
Yurtdışı cihazı elle gidip almadığım sürece ya da yaptığı işi hakkıyla yapan birisinden almadığım sürece kesinlikle bulaşmam. Benim cihazım da yurtdışı İ14 gittim kendim aldım (zaten yurtdışında yaşıyorum). O yüzden pek yorum yapamayacağım. İade verme şansın varsa ver yoksa elden çıkart boşa uğraşma derim.

Yurt dışı cihazı elle gidip almadığım sürece ya da yaptığı işi hakkıyla yapan birisinden almadığım sürece kesinlikle bulaşmam. Benim cihazım da yurt dışı İ14 gittim kendim aldım (zaten yurt dışında yaşıyorum). O yüzden pek yorum yapamayacağım. İade verme şansın varsa ver yoksa elden çıkart boşa uğraşma derim.

Daha önce de alışveriş yaptığımız tanıdık bir abiden aldım gidip kendim aldım yani bilmiyorum ekranı birazcık renkelrinin soğuk olması dışında bir sorun yaşamadım cihazda yeni yani bilmiyorum ileride pişman olursam takas yaparım

Daha önce de alışveriş yaptığımız tanıdık bir abiden aldım gidip kendim aldım yani bilmiyorum ekranı birazcık renkelrinin soğuk olması dışında bir sorun yaşamadım cihazda yeni yani bilmiyorum ileride pişman olursam takas yaparım

Pişman olmadan takas yapman cihazı elden çıkartmanı kolaylaştırır. Karar kullanıcınındır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı