iPhone 13 arada sırada kasıyor gibi hissettiriyor

friqer

Femtopat
Daha fazla  
Tam olarak nasıl desem kasma donmadan ziyade böyle sanki sayfalar arası geçiş yaparken işlemci %99 da kullanılıyormuş hissi yaşıyorum zaman zaman çok kısa süreli ama göze batan böyle kasarmış hissiyatı mevcut. Bazen uygulamalar da kitlendiğini de görüyorum. iOS kaynaklı bir problem olduğunu varsayıyorum inşallah öyledir. Yoksa keşke Pro alsaymışım diye çok pişmanlık yaşayacağım.

Pro veya base model olmasının bir farkı yok. Çip olarak aynı çipi kullanıyorlar. Hangi iOS sürümünü kullanıyorsunuz? Veri yedeklemesi yapıp telefon sıfırlamak, sorunu çözebilecektir.

Pro veya base model olmasının bir farkı yok. Çip olarak aynı çipi kullanıyorlar. Hangi iOS sürümünü kullanıyorsunuz? Veri yedeklemesi yapıp telefon sıfırlamak, sorunu çözebilecektir.

15.0.2 şu anki sürümü. 15.4 çıksın güncellicem bekliyorum mart ortası gibi çıkacak diyorlar.

15.0.2 şu anki sürümü. 15.4 çıksın güncellicem bekliyorum mart ortası gibi çıkacak diyorlar.
Yani güncelleme yapmadan bir sıfırlama işlemi gerçekleştirebilirsiniz. Eğer olmazsa güncellemeyi beklersiniz.

Yeniden başlattınız mı? IPhone'lerde ara sıra böyle oluyor bende de olmuştu yeniden başlamak çözüm olmuyorsa verileri yedekliyip sıfırlayın.

Tam olarak nasıl desem kasma donmadan ziyade böyle sanki sayfalar arası geçiş yaparken işlemci %99 da kullanılıyormuş hissi yaşıyorum zaman zaman çok kısa süreli ama göze batan böyle kasarmış hissiyatı mevcut. Bazen uygulamalar da kitlendiğini de görüyorum. iOS kaynaklı bir problem olduğunu varsayıyorum inşallah öyledir. Yoksa keşke Pro alsaymışım diye çok pişmanlık yaşayacağım.

iOS 15 sürümünü kullanıyorsun 15.3.1 sürümüne güncellemeyi dene.

Ben ICloud'u iPhone 11'den beri kapatıyorum. Resimleri Google Fotoğraflar'la yedekliyorum. Arka planda uygulama yenileme ayarlarını WhatsApp harici kapatıyorum. Gereksiz vs ne varsa kapattığım için belki sorun yaşamıyorum. Şu an iOS 15, İphone 13 cihazları için çıkartılmış bir sürüm. Dolayısıyla özellikle 13 serilerinde daha sorunsuz çalışıyor.

Bence bir bakın altında yatan sebep belki bir uygulamadır. ya da arka planda yapılan bir işlemdir. iOS mükemmel olsa bile bazen bu tür şeyler etkileyebiliyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı