iPhone 13 cihazım 2 haftalık Apple'dan alındı. 0 ürün ama şarj hızlı bitiyor teknik servise yolladım arka kapağı açılırsa sorun olur mu ve parça parası isterler mi benden? Ya da değişim talebi nasıl veririm? Arka kapak açılırsa diye korkuyorum.
Garanti kapsamında ve yeni alınmış bir cihaz, ek ödeme tarzı birşey talep edilmez. Gerçekten bir problem varsa da tamiri veya direkt değişimi yapılır.iPhone 13 cihazım 2 haftalık Apple'dan alındı. 0 ürün ama şarj hızlı bitiyor teknik servise yolladım arka kapağı açılırsa sorun olur mu ve parça parası isterler mi benden? Ya da değişim talebi nasıl veririm? Arka kapak açılırsa diye korkuyorum.
iPhone 13 cihazım 2 haftalık Apple'dan alındı. 0 ürün ama şarj hızlı bitiyor teknik servise yolladım arka kapağı açılırsa sorun olur mu ve parça parası isterler mi benden? Ya da değişim talebi nasıl veririm? Arka kapak açılırsa diye korkuyorum.
Pil kalibre aşamasında diye hızlı şarj bitmesi mi? Biraz açıklayabilir misiniz merak ettim gerçekten.Az araştırıp verseydiniz pil daha kalibre olma aşamasında gayet normal.
Pil kalibre aşamasında diye hızlı şarj bitmesi mi? Biraz açıklayabilir misiniz merak ettim gerçekten.
2 yıldır kullanıyorum, ne kendimde nede çevremde hiç duymamış olduğum birşey komiğime gitti açıkcası.Pil kalibre olana kadar ısınır ve hızlı şarj biter cihazı yeni alınmış anladığıma göre aynı sorunu bende yaşadım 1 aya yakın sürede düzeldi sorun.
2 yıldır kullanıyorum, ne kendimde ne de çevremde hiç duymamış olduğum bir şey komiğime gitti açıkçası.
Sizin cihazda sorun olması daha muhtemel Apple yetkili servisine başvurmanız iyi olabilir.
2 yıldır kullanıyorum, ne kendimde ne de çevremde hiç duymamış olduğum bir şey komiğime gitti açıkçası.
Sizin cihazda sorun olması daha muhtemel Apple yetkili servisine başvurmanız iyi olabilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.