iPhone 13 cihazından sıvı akması

Kılıfın iç yüzeyindeki materyal sebep olmuş olabilir mi? Kılıfı çıkardığınızda kılıfın iç yüzüne elinizi sürdüğünüzde benzer bir sıvı var mıydı?

Gerçekten çok ilginç. Eğer ileride tekrardan olur tekrardan servise giderseniz lütfen yeniden bilgilendirin gerçekten çok merak ettim.

Kılıfın iç yüzeyindeki materyal sebep olmuş olabilir mi? Kılıfı çıkardığınızda kılıfın iç yüzüne elinizi sürdüğünüzde benzer bir sıvı var mıydı?
Yok hocam kılıfta hiçbir şey yoktu. Kenar kısımlarında plastik çentikler var dikkatlice her yerine baktım hiçbir erime yok.

@rofl içini rahat tut dostum bir sorun yok diye gönderildim zorlu center'dan

Usta moral bozmaya değer mi ya? Anlıyorum yeni bir telefon ve pahalı. Canın sağ olsun.

Usta moral bozmaya değer mi ya? Anlıyorum yeni bir telefon ve pahalı. Canın sağ olsun.
Tabi ki öyle hocam sağlık olsun. Ancak telefondan yana hiç yüzüm gülmedi. Bu zamana kadar hep Android kullandım dedim bu sefer alacaksam tam alayım o da böyle olunca kötü oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…