iPhone 13 çok ısınıp şarjı hızlı bitiyor

demir4728

Centipat
Daha fazla  
Dün akşam telefonuma Scarlet indirdim ve indirdikten hemen sonra telefon aşırı ısındı ve şarjı hızlı bitmeye başladı ben bunu takmadım ve uyudum sabah uyandığımda ise telefonu kullanmaya başladım ama oyuna girmediğim halde şarjın çok hızlı bittiğini fark ettim. Bugün Scarlet'i sildim fakat düzelmiş gibi durmuyor bunun Scarlet ile alakası var mıdır? Hangi virüs temizleme programını kullanabilirim? Telefon: iPhone 13 ve telefon 2 aylık.

Günlük kullanma saatiniz nedir?

Pilinizi 20-80 aralığında şarj etmeye çalışın. Arka planda çalışan gereksiz uygulamaları devre dışı bırakın. Siri kullanmıyorsanız aynı şekilde onu da sürekli dinleme vs devre dışı bırakabilirsiniz. 6 saat gibi ekran süresi alırsınız.

20-80 kuralını uyguluyorum. Arka planda uygulama yenilemede çoğu kapalı zaten asıl sorum virüs bulaşmış olabilir mi?

Pil sağlığınız nedir?

%100

20-80 kuralını uyguluyorum. Arka planda uygulama yenilemede çoğu kapalı zaten asıl sorum virüs bulaşmış olabilir mi?

%100
Hocam virüs gibi bir durum sanmıyorum. Fakat size arka plan uygulamalarını yenile seçeneğini kapatmanızı öneriyorum.

%100

Anladım, son zamanda kameranızı çok sık kullanıyorsanız o da sömürür pili. Arka plan yenileme de kapalı diyorsunuz pil sağlığı %100 diyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…