Çözüldü iPhone 13 şarjı hızlı bitiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

revesspeciaux

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba,
15 gündür iPhone 13 kullanıyorum, telefonum sıfır olarak alındı. Fakat şarjının çok az gittiğini düşünüyorum. Apple destek ile iletişime geçtim uzaktan test yaptılar ama herhangi bir teknik sorun yok. İki hafta içinde pil optimizasyonu tamamlanır, normale döner dediler ama durum aynı. Birkaç dakikalık kullanımda %1 azalıyor. Sürekli kullanımda gün içinde ikinci kez şarj etmem gerekiyor ne yazık ki. Ekran sürem 20-100 döngüsünde 6 saat falandır diye düşünüyorum. Çevremdeki iPhone kullanan herkes bence sorun var diyor. Sizce anormal mi normal mi? Özellikle gün içinde telefonunu aktif kullananlar deneyimlerini paylaşırsa çok sevinirim.

Dosya Ekleri

• IMG_0795.png
    IMG_0795.png
    114,6 KB · Görüntüleme: 188
  • IMG_0796.png
    IMG_0796.png
    115,5 KB · Görüntüleme: 172
  • IMG_0797.png
    IMG_0797.png
    115,7 KB · Görüntüleme: 171
Son düzenleyen: Moderatör:
Cevaplayan herkese teşekkürler, biraz olsun rahatladım. Beş sene ara vermiştim iPhone kullanmaya bütçeme uygun olan buydu bunu aldım bir süre kullanmak için. 13 hala iyi bir model çoğu kişiye göre. Ama sanırım alışamadım android sonrası bana mı hızlı bitiyor gibi geliyor ya da gerçekten hızlı mı bitiyor çözemedim. Çünkü bazen ekranı açıyorum basit şeyler yapıyorum direkt %1 azalıyor ya da bazen hiçbir şey yapmadan. Gece uyurken de WiFi kapalı %2-3 azalma olmuş. Ya da fotoğraf çekerken birden %1-2 azalmalar oluyor. Gece uyumadan instragram için süre tuttum ortalama 4 dk için %1 yedi. Bu sanırım gayet iyi. Tüm bunlar olurken parlaklığın düşük olduğunu ekleyeyim. Bunlar yeterince normal diyorsanız derin bir nefes alacağım çünkü çok kafama taktım.

Cevaplayan herkese teşekkürler, biraz olsun rahatladım. Beş sene ara vermiştim iPhone kullanmaya bütçeme uygun olan buydu bunu aldım bir süre kullanmak için. 13 hala iyi bir model çoğu kişiye göre. Ama sanırım alışamadım Android sonrası bana mı hızlı bitiyor gibi geliyor ya da gerçekten hızlı mı bitiyor çözemedim. Çünkü bazen ekranı açıyorum basit şeyler yapıyorum direkt %1 azalıyor ya da bazen hiçbir şey yapmadan. Gece uyurken de Wi-Fi kapalı %2-3 azalma olmuş. Ya da fotoğraf çekerken birden %1-2 azalmalar oluyor. Gece uyumadan instragram için süre tuttum ortalama 4 dk için %1 yedi. Bu sanırım gayet iyi. Tüm bunlar olurken parlaklığın düşük olduğunu ekleyeyim. Bunlar yeterince normal diyorsanız derin bir nefes alacağım çünkü çok kafama taktım.

Yeterince normal. Eski nesillerde hep böyle işliyor bunlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı