iPhone 13 dokunmatiği neden akıcı değil?

Aynı şey bende de var sorun edilecek bir şey değil bende kafayı takmıştım bir ara abimde de. iPhone 13 var bende de ikisinde aynı yani normal bir şey bu merak etmeyin.

Gökhan bey sorunu çözdünüz mü bende 4 yıllık androidden ip15’e geçtim bahsettiğiniz sorunun aynısını yaşıyorum ekranda bir problemde yok gibi. Genelde ekranda bir animasyon devam ederken başka biyere tıklarsam 2 3 kez tıklayınca algılıyor anlam veremedim. Sistemin çalışma mantığı mı bu şekilde acaba.

Hocam o telefonu 6 ay önce falan sattım şuan başka bir iphone 13 var elimde. O telefondan sonra bir tane ip11 ve başka bir ip13 daha kullandım ve bunlarda o denli sorun yaşamadım. ip11 bile daha hızlı geliyordu o ip13 ten. Yazılım kaynaklı olabilir veya yeni güncellemeler getirerek düzeltmiş olabilirler. Fazla kafaya takılacak bir sorun değil ama insan kuşkulanıyor. İos sürümü kaç şuan cihazınızın?

Ekran koruyucusundan olabilir, kaliteli koruyucularda yasanmaz genelde boyle sorunlar.

Ekran koruyucusundan olabilir, kaliteli koruyucularda yasanmaz genelde boyle sorunlar.
Koruyucu evet vardı hocam ama sorunu yaklaşık 1 yıl önce başka bir telefonda yaşadım. Sorunu yeni yaşayan bir arkadaş yazdı konuya

Aldığım zaman 17 küsur bir yazılım vardı şu an 18.2'ye güncelledim de çok anlam veremediğim bir olay bu. Yazılım kaynaklı gibi geliyor bana da çünkü donanımsal olsa illa fark ederdim bir anormallik olduğunu diye düşünüyorum bilemedim.

Evet yüksek ihtimal yazılım ile alakalı. Çünkü alıntıladığım yazıya bakarsanız bu sorun ekran koruyucudan falan kaynaklanan bir sorun gibi gözükmüyor. Siz de aynı bu alıntıdaki gibi mi bir sorun yaşıyorsunuz ?

Aynen öyle, genel olarak uygulamaların içerisinde tek tıkla değilde 2 3 kez tıklama ihtiyacı duyduğumu farkettim. Bu esnada da ekranda devam eden bir animasyon veya yüklenme gibi şeyler oluyor. Yıllardır android kullanan biri olarak ilk defa böyle bir gariplik hissettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…