iPhone 13 dokunmatiği neden akıcı değil?

Mesela bu sitede bile aşağı kaydırdıktan sonra üst kısımdaki bildirimler butonuna tıklıyorum ilk basmamda açılmıyor, ekran hareketi durunca tıklarsam açılıyor.

iPhone 13 cihazım var, örneğin Instagram'da aşağı kaydırırken yorum kısmına bakmak istediğimde 3-4 kez basınca açıyor. Yorum kısmını kapattıktan hemen sonra da aşağı yukarı kaydırdığımda 2. kez kaydırdığımda algılıyor. Bu sorun neden olur? Önceki 7 yıllık Android cihazımda böyle olmazdı ve gayet akıcı hissettirirdi.

5 iOS güncellemesi alan iPhone 11'de bile böyle bir sorun yok. Bilgisayara bağlayarak DFU mod ile sıfırlayınız. Ayrıca Apple Destek'e başvurdunuz mu?

Bende yeni aldım cihazı aynı sorun bende de var ama ben aldığım gibi mat ekran koruyucu taktırdım ondan oluyordur diye düşünüyorum sende ekran koruyucu var mı?

Önerileriniz için teşekkür ederim. Bir de şunu fark ettim ama bu sorunla bağlantısı olup olmadığını bilmiyorum. Cihazda bir uygulama içerisindeyken veya bir video izlerken şarj göstergesinin olduğu üst paneli indirdiğimde arkada oynatılan video duruyor bazen de arkadaki uygulama yeniden başlatılıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı