IPhone 13 ekran süresi ne kadar olmalı?

lablanca

Decapat
Daha fazla  
%100 ile 20 arasında kullanıyorum, max 7 saat gördüm onun harici 4-6 arası gidiyor. Daha alalı 15 gün oldu normal midir? Süre ileride uzar mı? Ve bu sorular haricinde başka tavsiyeleriniz var mı telefon ile alakalı?

100'den sıfıra 4-9 saat arası mobıl verı ve kamera kullanımına baglı degısıyor. Sızın kullanımınızda Wi-Fi agırlıklı ıse bıraz dusuk, mobıl verı agırlıklı ıse normal.

100'den sıfıra 4-9 saat arası mobıl verı ve kamera kullanımına baglı degısıyor. Sızın kullanımınızda Wi-Fi agırlıklı ıse bıraz dusuk, mobıl verı agırlıklı ıse normal.
Hocam okulda olduğumdan saat 8'den 4'e kadar çok aktif de olmasa mobil veride kalıyor. Onun harici telefon Wi-Fi'da.

Hocam okulda olduğumdan saat 8'den 4'e kadar çok aktif de olmasa mobil veride kalıyor. Onun harici telefon Wi-Fi'da.

Mobıl verı cok şarj yıyor. 1 saat acık kalması bıle somurmeye yetıyor. Tum gun dışarıda olup kamera ve verıyı aktıf kullandıgımda gunu zar zor cıkarıyorum ki 3-5 saatlık bır ekran acıklıga tekabul edıyor bu da. Benım cıhaz deneyımımle tutarlı yanı kullanım saatlerınız.
Verıyı kullanmayıp Wi-Fi'ya baglı kaldıgınızda 9'u zorlarsınız. Ekran acık suresı ıdarelık sadece, cok tatmın edıcı degıl 13'un.

Mobil veri ve konum açık 5 saat ekran süresi alıyorum. Konum kapalı pil tasarrufu açık Wi-Fi Full bağlı 6.30 saat ekran süresi alıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı