iPhone 13 ekranında çizgi var

Gece telefon Instagram Reels açık bir şekilde sabaha kadar yastığımın altında açık kalmış. Sabah kalktığımda telefon elimi yakacak kadar sıcaktı ve aşırı donuyordu, ben de hemen kapatıp soğumasını bekledim. Şu an ekranda galeride ekranı kaydırırken fark ettiğim bir yatay çizgi var. Siyah ama belli belirsiz yatay bir çizgi ekranın üstlerine doğru. Ekran hasar görmüş olabilir mi?

Muhtemelen darbe almış. Belki uyku esnasında yanlışlıkla zarar vermiş olabilirsin. Tecrübeli birine götürüp sormakta fayda var.

Ben de ios 18.1 güncellemesini yaptıktan sonra sadece fotograflarıma girdiğimde çizgi oluyo
benimde aynı şekil iPhone 13 15 günlük cihaz hiçbir darbe vesayre hiçbirşey olmadı fakat fotoğraflar uygulamasına girerken üst bölgede bir çizgi oluşuyor bunun yazılımsalmı yoksa ekrandamı bir sorun var garantiye göndermelimiyim

Sizin sorun çözüldü mü ? Aynı durum şu an bende de var
Bendede aynı şekil 15 günlük ıphone 13 hiçbir darbesi yoktur fakat yazılımsalmı değilmi siz sorunun neyde olduğunu öğrenebildınızmı

Dosya Ekleri

• 2d40a0cd-0d91-4866-808e-1c62173c497f.jpeg
    2d40a0cd-0d91-4866-808e-1c62173c497f.jpeg
    58,5 KB · Görüntüleme: 287
Bende de aynı şekil fotoğraflar uygulamasında üst kısımlara doğru çizgi oluşuyor. Çok korkmuştum şimdi bu konuyu görünce rahatladım.

Benim de telefonumda aynı sorun var sadece fotoğraflar menüsünde belli oluyor kaydırınca görünüyor belli belirsiz siyah bir çizgi arada kayboluyor benim telefon 1 senelik ön ekranda çizik var ama kullanıma engel bir sorun yoktu 3-4 aydır çocuk yapmıştı onunla ilgili olduğunu düşünmüyorum çünkü ekranda fotoğraflar menüsü hariç hiçbir yerde görünmüyor ekranda bozukluk olsa her yerde görünür diye düşünüyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı