Yok öyle ısınmıyor ama s24fe daha iyi.En ekonomik iPhone 13 serisi olduğunu düşünüyorum ve herkes ısınmadan bahsetmiş, benim telefonu alma amacım sosyal medyada gezmek ve hafif oyunlar oynamak olacak, iPhone 13 çok ısınır mı?
En ekonomik iPhone 13 serisi olduğunu düşünüyorum ve herkes ısınmadan bahsetmiş, benim telefonu alma amacım sosyal medyada gezmek ve hafif oyunlar oynamak olacak, iPhone 13 çok ısınır mı?
Oyun oynamadığınız sürece ve hava çok sıcak değilse ısınmaz, ancak 13 biraz geri bir model bence de S24 FE almanız daha iyi olur.
Yaşadığım yerin yaz sıcaklık ortalaması 28-32 derece arası ve telefondan çok oyun oynayan biri değilim.
bataryası çok kötü hiç önermem ama sen bilirsin gündelik kullanımda ısınma olmaz.En ekonomik iPhone 13 serisi olduğunu düşünüyorum ve herkes ısınmadan bahsetmiş, benim telefonu alma amacım sosyal medyada gezmek ve hafif oyunlar oynamak olacak, iPhone 13 çok ısınır mı?
Bataryası çok kötü hiç önermem ama sen bilirsin gündelik kullanımda ısınma olmaz.
En ekonomik iPhone 13 serisi olduğunu düşünüyorum ve herkes ısınmadan bahsetmiş, benim telefonu alma amacım sosyal medyada gezmek ve hafif oyunlar oynamak olacak, iPhone 13 çok ısınır mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.