iPhone 13 hala alınır mı?

İphone oyun telefonu değil. 3 saat Pubg oynuyorsan ısınır tabi. 1 senedir kullanıyorum ısınma yok bende.
Benzer güçteki Android telefonlardan daha fazla ısındığı gerçeğini değiştirmez. Ayrıca yanlış hatırlamıyorsam iPhone 13 en çok ısınan iPhone modeli.

Benzer güçteki Android telefonlardan daha fazla ısındığı gerçeğini değiştirmez. Ayrıca yanlış hatırlamıyorsam iPhone 13 en çok ısınan iPhone modeli.

Çevremdeki hiçbir 13 kullanıcısının sıcak bir şehirde yaşamama rağmen ısınmadan şikayet ettiğini görmedim ama 4 aylık bir 15'in sarjdayken benim 13'ten daha sıcak olduğuna şahit oldum, kronik sorunlu derken bir kanıtınız dayanak aldığınız bir çalışma falan var mı?

Kronik abartı oldu evet ama sanki bir yerlerde iPhone 13'ün en çok ısınan iPhone modeli olduğu yazıyordu. Ayrıca forumda şikayet edeni de gördüm.

Kronik abartı oldu evet ama sanki bir yerlerde iPhone 13'ün en çok ısınan iPhone modeli olduğu yazıyordu. Ayrıca forumda şikayet edeni de gördüm.

Hocam zaten forumlar bunlar için var 10.000 13 kullanıcısı varsa 100 tane de ısınma sorunu varsa bu forumda muhtemelen o 100 kişiyi görürüz geri kalanlar 13 çok iyi telefon hiç ısınmıyor diye konu açmazlar, herhangi bir alandaki en güvenilir markayı forumlarda aratırsanız muhtemelen onunla ilgili övgüden çok şikayet okursunuz ama bu onu sorunlu yapmaz ve bildiğim kadarıyla 13 değil de 15 ve 12 serileri ısındığı söylenen serilerdendi 15 de çözdüklerini okumuştum ama 12 de durum nedir bilmiyorum.

Ek olarak insanlarda bilinçsiz tüketim çok fazla adam oyun oynayacak gidip 60Hz kaç yıllık iPhone 13 alıyor sonra gelip oynarken çok ısındı diyor ya da 120Hz orta-alt bir Android telefona alışmış gidip 16 alıyor 60Hz kasıyor gibi geldiği için telefona rezalet diyor halbuki elindeki telefon diğer telefonu çoğu özellikte 3E hatta 4'e katlıyor.

Kullanmadan cevap verme kanka.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…