iPhone 13 hala alınır mı?

Kullanmadan cevap verme kanka.
Çok yanlış bir bakış açısı, evet ben belki hatırladığım kadarıyla cevap verdim bir konuda o doğru fakat örnek veriyorum ben başka bir laptop kullanırken Excalibur G870 ısınıyor diyebilirim. Ya da sallıyorum ben başka bir model ekran kartı kullanırken Ventus ile Windforce modeller ısınıyor diyebilirim. Eee peki neden? Basit, internette tonla testi var. Eğer "iPhone 13 ısınmıyor." demek istiyorsanız saygı duyarım ama bu fikire (Bir ürün hakkında sadece kullananların yorum yapması) saygı duyamam.

14 alınır mı aynı sorun var mı?
Isındığını söyleyeni hiç duymadım. Fiyatı tuzlu ve şahsen ben 60 Hz telefon kullanmadım ama size kalmış.

Mayıs'ta 2. senesini dolduracağım batarya sağlığı 86 ve hiçbir sıkıntısı yok. Fazla oyun oynayan biri değilim o yüzden hiç ısınma sorunu yaşamadım. Büyük ekran ve 120 Hz ilgimi çektiği için değiştirmeyi düşündüm ama sonra vazgeçtim, gittiği yere kadar kullanacağım.

Çok yanlış bir bakış açısı, evet ben belki hatırladığım kadarıyla cevap verdim bir konuda o doğru fakat örnek veriyorum ben başka bir laptop kullanırken Excalibur G870 ısınıyor diyebilirim. Ya da sallıyorum ben başka bir model ekran kartı kullanırken Ventus ile Windforce modeller ısınıyor diyebilirim. Eee peki neden? Basit, internette tonla testi var. Eğer "iPhone 13 ısınmıyor." demek istiyorsanız saygı duyarım ama bu fikire (Bir ürün hakkında sadece kullananların yorum yapması) saygı duyamam.

Isındığını söyleyeni hiç duymadım. Fiyatı tuzlu ve şahsen ben 60 Hz telefon kullanmadım ama size kalmış.
İnternetteki teste sen ne bakıyorsun? Ben direkt kullanıcısıyım diyorum. Ona kalırsa RTX 3060 RDR 2'de 80 dereceye çıkıyor ama benim sistemde 70i geçmiyor. İnternetteki testle sen kıyaslama yapma. Kullandığın cihazdır, sen ısınma sorunu yaşamışsındır o zaman cevap ver. Ben kullandım ısınıyordu tavsiye etmiyorum de geç. Üstteki arkadaşta ısınmadığını söylüyor konu sahibi şimdi sana mı inansın bize mi? Empati yap.

Mayıs'ta 2. senesini dolduracağım batarya sağlığı 86 ve hiçbir sıkıntısı yok. Fazla oyun oynayan biri değilim o yüzden hiç ısınma sorunu yaşamadım. Büyük ekran ve 120 Hz ilgimi çektiği için değiştirmeyi düşündüm ama sonra vazgeçtim, gittiği yere kadar kullanacağım.
Pil sağlığı atıyorum 90 oraya kadarmı şarj oluyor daha önce hiç kullanmadım da bilmiyorum

İnternetteki teste sen ne bakıyorsun? Ben direkt kullanıcısıyım diyorum. Ona kalırsa RTX 3060 RDR 2'de 80 dereceye çıkıyor ama benim sistemde 70'i geçmiyor. İnternetteki testle sen kıyaslama yapma.
Sana söyleyeyim, o zaman forumdaki benim gibi teknolojiyle ilgilenen mesaj sayısı binlerce olanların mesaj sayısı 500 falan olurdu. İnternetteki güvenilir kaynakları referans alıyoruz çünkü. Ben laptop öneren birisi olarak ne Nitro, ne LOQ, ne Aorus, ne Excalibur, ne Monster ne de TUF kullandım. Ama yine de bunlar hakkında konuşabiliyorum. Neden, çünkü internette testleri var. Sallıyorum ekran kartları hakkında bir üye "Ventus ısınıyor alma." ama Galax kullanıyor. Neden, çünkü internette güvenilir testleri var. Linux'la içli dışlı olan birisi "Manjaro kullanma kötü." diyor ama kendisi Saf Arch kullanıyor. Neden, çünkü internette Manjaro'nun neden kötü olduğunu söyleyen güvenilir kaynaklar var. Telefonlarla içli dışlı bir üye "S22 alma bataryası kötü." diyor ama kendisi S24+ kullanıyor. Neden, çünkü internette S22'nin batarya testleri var güvenilir. Monitörlerle içli dışlı birisi "Samsung Odyssey G3 alma." diyor ama kendisi MSI Mag 256F kullanıyor. Neden, çünkü internette Odyssey G3'ün Ghosting yaptığını söyleyen güvenilir kaynaklar var.

Yani demek istediğim şey, kullanmadan yorum yapabilirim, çünkü ortada tonla kaynak var. Bana bunun yanlış bir bilgi olduğunu söyle canımı ye ama gidip "Kullanmıyorsan yorum yapma." diyemezsin. Bu forum mantığına aykırıdır. Sadete gelirsek ben iPhone 13'ü ısınma sorunlu diye biliyorum.

Pil sağlığı atıyorum 90 oraya kadarmı şarj oluyor daha önce hiç kullanmadım da bilmiyorum.

Hayır hocam pil sağlığı kullandığımız pili olan tüm cihazlar için geçerli pilin yıpranma durumunu bize bildiriyor 100'e kadar şarj edersiniz ama piliniz uzun süre kullanıldığı yıprandığı için ilk günkü kadar performans vermez.

Merhaba arkadaşlar, ben Android kullanıyorum. iPhone 13'e geçmek istiyorum. Sizce hala 13 alınır mı? Geçmeli miyim?
Geçmemelisin. 60Hz, son derece düşük parlaklığa sahip ve çentikli, kalın çerçeveli ekrana sahip, telefotosu bile olmayan bu telefona bu devirde para bağlamayın. iPhone alacaksanız 2.el 13 Pro bakın o bütçeye. Veya yurt dışı sıfır 15 Pro, biraz üste koyarsan 16 Pro bak derim. Düşünürsen kayıtsız kullanım şeklini açıklarım. Tek amacın kafede ters koyup iOS kullandığını göstermekse evet her ergen gibi 13 bakabilirsin ama TR cihazı ve sıfır olsun dersen S24 serisi o bütçede her anlamda çok çok daha iyi cihaz.

Sana söyleyeyim, o zaman forumdaki benim gibi teknolojiyle ilgilenen mesaj sayısı binlerce olanların mesaj sayısı 500 falan olurdu. İnternetteki güvenilir kaynakları referans alıyoruz çünkü. Ben laptop öneren birisi olarak ne Nitro, ne LOQ, ne Aorus, ne Excalibur, ne Monster ne de TUF kullandım. Ama yine de bunlar hakkında konuşabiliyorum. Neden, çünkü internette testleri var. Sallıyorum ekran kartları hakkında bir üye "Ventus ısınıyor alma." ama Galax kullanıyor. Neden, çünkü internette güvenilir testleri var. Linux'la içli dışlı olan birisi "Manjaro kullanma kötü." diyor ama kendisi Saf Arch kullanıyor. Neden, çünkü internette Manjaro'nun neden kötü olduğunu söyleyen güvenilir kaynaklar var. Telefonlarla içli dışlı bir üye "S22 alma bataryası kötü." diyor ama kendisi S24+ kullanıyor. Neden, çünkü internette S22'nin batarya testleri var güvenilir. Monitörlerle içli dışlı birisi "Samsung Odyssey G3 alma." diyor ama kendisi MSI Mag 256F kullanıyor. Neden, çünkü internette Odyssey G3'ün Ghosting yaptığını söyleyen güvenilir kaynaklar var.

Yani demek istediğim şey, kullanmadan yorum yapabilirim, çünkü ortada tonla kaynak var. Bana bunun yanlış bir bilgi olduğunu söyle canımı ye ama gidip "Kullanmıyorsan yorum yapma." diyemezsin. Bu forum mantığına aykırıdır. Sadete gelirsek ben iPhone 13'ü ısınma sorunlu diye biliyorum.
Kullanmadan yorum yaparsın, ama kullanan kişinin yorumundan daha değersiz olur. Ben birşey alırken gelip foruma soruyorum.

RX 6600 alacaksın misal testlerde güzel performans veriyor tamam ama forumdaki kişi arada bir siyah ekran veriyor dedi o zaman nolacak? Ben direkt vazgeçerim o parçadan. O yüzden testler değil kullanıcı yorumu daha önemlidir her zaman. İş yerinde 3 arkadaş kullanıyoruz. Hiç birimizin ısınıyor dediğini duymadım ben. İphone 13 Batarya konusunda zayıf o kadar. Batartayı sorun eden varsa da Pro Max modellere bakacak. Günlük kullanımda 10 12 saat gidiyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı