Sana söyleyeyim, o zaman forumdaki benim gibi teknolojiyle ilgilenen mesaj sayısı binlerce olanların mesaj sayısı 500 falan olurdu. İnternetteki güvenilir kaynakları referans alıyoruz çünkü. Ben laptop öneren birisi olarak ne Nitro, ne LOQ, ne Aorus, ne Excalibur, ne Monster ne de TUF kullandım. Ama yine de bunlar hakkında konuşabiliyorum. Neden, çünkü internette testleri var. Sallıyorum ekran kartları hakkında bir üye "Ventus ısınıyor alma." ama Galax kullanıyor. Neden, çünkü internette güvenilir testleri var. Linux'la içli dışlı olan birisi "Manjaro kullanma kötü." diyor ama kendisi Saf Arch kullanıyor. Neden, çünkü internette Manjaro'nun neden kötü olduğunu söyleyen güvenilir kaynaklar var. Telefonlarla içli dışlı bir üye "S22 alma bataryası kötü." diyor ama kendisi S24+ kullanıyor. Neden, çünkü internette S22'nin batarya testleri var güvenilir. Monitörlerle içli dışlı birisi "Samsung Odyssey G3 alma." diyor ama kendisi MSI Mag 256F kullanıyor. Neden, çünkü internette Odyssey G3'ün Ghosting yaptığını söyleyen güvenilir kaynaklar var.
Yani demek istediğim şey, kullanmadan yorum yapabilirim, çünkü ortada tonla kaynak var. Bana bunun yanlış bir bilgi olduğunu söyle canımı ye ama gidip "Kullanmıyorsan yorum yapma." diyemezsin. Bu forum mantığına aykırıdır. Sadete gelirsek ben iPhone 13'ü ısınma sorunlu diye biliyorum.