iPhone 13 hala alınır mı?

Bütçe
35 40k

Quanso

Decapat
Yer
Bursa
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba, Redmi Note 12 kullanıyorum t. Elefon acayip yavas bu yuzden iPhone gecmeyi dusunuyorum. Beni 2-3 yil iyi idare etsin sonra IPhone'yi yukseltme planim var. Bu surecte butceyi zorlayip 15 mi almalıyım? Yoksa iPhone 13 2 sene daha is görür mü onu mu almalıyım?

35-40 bin bütçeye çok çok daha iyi Android cihazlar bulunur fakat iPhone deneyimlemek isteyen biri için alınabilir. 2-3 sene rahatlıkla daha iş görür. Daha hızlı ve performanslı bir telefon istiyorsanız o bütçedeki Android modellere bakın derim, dilerseniz öneri yapabilirim.

Yillardir Android telefon kullanıyorum degisimli olarak. Genelde bozuluyor ve yavasliyorlar 2 3 yila o yuzden iPhone karari verdim teşekkürler tavsiyleriniz icin.

Yillardir Android telefon kullanıyorum degisimli olarak. Genelde bozuluyor ve yavasliyorlar 2 3 yila o yuzden iPhone karari verdim teşekkürler tavsiyleriniz icin.
Redmi Note gibi giriş seviye serileri kullanırsanız cihazınızın bozulması veya yavaşlaması çok olağan bir durum. Sırf iPhone olsun diye paranızı heba etmeyin bence. İlla iPhone alınacaksa Pro veya Pro Max modellere bakılmalı ki bütçenizin yeteceğini sanmıyorum. 60 hz ekrana ve 3 yıllık telefona 35 bin TL verilmez.

Son düzenleme:
60 hz dışında gayet iyi cihaz

Merhaba, Redmi Note 12 kullanıyorum t. Elefon acayip yavas bu yuzden iPhone gecmeyi dusunuyorum. Beni 2-3 yil iyi idare etsin sonra IPhone'yi yukseltme planim var. Bu surecte butceyi zorlayip 15 mi almalıyım? Yoksa iPhone 13 2 sene daha is görür mü onu mu almalıyım?

Oyun oynamıyorsan PUBG Mobile vb oyunlar günlük bir kullanıcıysan seni 2 yıl çok rahat götürür.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı