iPhone 13 hala alınır mı?

OrhanYaman

Hectopat
Daha fazla  
Şu anki telefonum Xiaomi Redmi Note 10 Pro ve şarjım artık tamamen bakarsak 4 saatte bitiyor. Hayırlısıyla bu sene üniversite gideceğim ve şarj beni bayağı sıkıntıya sokacak. iPhone 13 almayı düşünüyorum Android kullanmak istemiyorum artık ilk defa iPhone alacağım. 2025 yılında hala alınır mı? iPhone 11e bakacak olduğumuzda 2019'da çıktı ve bu seneki iOS 26i bile alacak iOS 13 ile çıktı ve 13, 14, 15, 16, 17, 18 ve bu seneki 26 ile toplam 6 güncelleme gördü. İnternette baktığım zaman ortalama 4-5 yıl yazıyor iPhone güncelleme ömrü için. 13'te aynı 11 gibi bu kadar uzun süre güncelleme alır mı yoksa yakında biter mi ne yapmalıyım? Ya da 8K daha çıkıp 14 mü almalıyım 8K ekstrada çok geliyor.

4-5 senelik isinma sorunlu bir cihaza o paralari baymak hic mantikli degil, fiyat bandindaki Android cihazlar bin basiyor.

Alınmaz şöyle anlatayım bu sene 4. yılını dolduracak ve eğer 120 hz gelirse ki öyle gelecek gibi duruyor satıp 17'ye geçeceğim.

iPhone 13 alırsanız sizi şarj sıkıntısından kurtarmayacaktır ve bir çok kısılmış kısmı mevcut. İlla Apple istiyorsanız yurt dışı ya da 2.el bakın derim. Yine de kararınızda net değilseniz Android bazı modelleride inceleyebilirsiniz S24 FE veya Honor 200 Pro gibi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı