iPhone 13 hala alınır mı?

Bütçe
35000
Ne önerirsiniz hocam? 16e önerileri geldi farklı yerlerden ama tasarımını beğenmiyorum ve neredeyse aynı özelliklere sahipler

Neredeyse ayni ozellikler mi? Ana kamerasi daha iyi, cok daha iyi bir islemci, daha uzun guncelleme omru ve 16'dan bile iyi bataryayla geliyor. 13'un daha iyi yaptigi tek sey genis aci ve portre cekimi. Arada 7-8K falan var bu farki verip hemen her konuda cag atlayacaksin 13'e gore. Illa iPhone alacagim diyorsan bile 16e'den asagisina bakma.

Hocam, iPhone 13 amaç video çekeyim, ayar yapmadan fotoğraf çekeyim Instagram'a atayım, her uygulama stabil olsun falansa alınır. S24 Ultra, iPhone 13 ve S23 Plus kullanıyorum. Zoom'la falan işin yoksa 13 alınır. Şimdi herkes yorumlarda linçleyecek ama eğer kamerayı açıp kullanayım diyorsan S24 Ultra'nın bile video kalitesi bence iPhone 13 kadar doğal değil. Evet netlik vs çok iyi ama doğallık kesinlikle iPhone'da iyi. Renk doğruluğu da öyle. Uzun zamandır video editliyorum, ayrıca son 6-7 aydır video edit dışında da renklerle bayağı bir içli dışlıyım, renk doğruluğu = iPhone. He fotoğraf için ben S24 Ultra kullanıyorum, Pro ayarlar RAW çekim falan hoşuma daha çok gidiyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı