iPhone 13 hala alınır mı?

Şu anki telefonum Xiaomi Redmi Note 10 Pro ve şarjım artık tamamen bakarsak 4 saatte bitiyor. Hayırlısıyla bu sene üniversite gideceğim ve şarj beni bayağı sıkıntıya sokacak. iPhone 13 almayı düşünüyorum Android kullanmak istemiyorum artık ilk defa iPhone alacağım. 2025 yılında hala alınır mı? iPhone 11e bakacak olduğumuzda 2019'da çıktı ve bu seneki iOS 26i bile alacak iOS 13 ile çıktı ve 13, 14, 15, 16, 17, 18 ve bu seneki 26 ile toplam 6 güncelleme gördü. İnternette baktığım zaman ortalama 4-5 yıl yazıyor iPhone güncelleme ömrü için. 13'te aynı 11 gibi bu kadar uzun süre güncelleme alır mı yoksa yakında biter mi ne yapmalıyım? Ya da 8K daha çıkıp 14 mü almalıyım 8K ekstrada çok geliyor.
Sıcak, çok sıcak!

Şu anki telefonum Xiaomi Redmi Note 10 Pro ve şarjım artık tamamen bakarsak 4 saatte bitiyor. Hayırlısıyla bu sene üniversite gideceğim ve şarj beni bayağı sıkıntıya sokacak. iPhone 13 almayı düşünüyorum Android kullanmak istemiyorum artık ilk defa iPhone alacağım. 2025 yılında hala alınır mı? iPhone 11e bakacak olduğumuzda 2019'da çıktı ve bu seneki iOS 26i bile alacak iOS 13 ile çıktı ve 13, 14, 15, 16, 17, 18 ve bu seneki 26 ile toplam 6 güncelleme gördü. İnternette baktığım zaman ortalama 4-5 yıl yazıyor iPhone güncelleme ömrü için. 13'te aynı 11 gibi bu kadar uzun süre güncelleme alır mı yoksa yakında biter mi ne yapmalıyım? Ya da 8K daha çıkıp 14 mü almalıyım 8K ekstrada çok geliyor.

Pil sağlığım 92 olmasına rağmen yoğun kullanımda (MLBB, FaceTime, Instagram) 4 saati bulmuyor. Belki de oyunluk sorundur ama MLBB'de ses kısma tuşuna bastığımda efekti gidene kadar oyun droplanıyor ve son olarak telefon özellikle şu anki yaz aylarında aşırı ısınıyor şarj etmek kullanmak zulüm oldu diyebilirim. Navigasyon açık bir şekilde bir yere giderken telefon ısınıp devre dışı kaldığı için sağa çekip soğumasını bekliyorum keyfi isterse tabii :D. 6 senedir aralıksız iPhone cihaz kullanıyorum ondan önce de birkaç kez kullanmıştım ancak şu an bir Apple fanboyu olarak Xiaomi'ye geçmeyi düşünüyorum. Ekosistemi kullanım kolaylığı olarak çok güzel telefonlar ancak bu kadar fiyatı hak ettiklerini düşünmüyorum açıkçası.

14 de aynı şeyin laciverti hocam. İPhone düz model alınmaz. Pro, max veya plus almak daha mantıklı.
hocam 13 pro alacaktım ama satışı yok 12 pro vs var mı bilmiyorum ama pro olsa dahi 17 çıkacak 12de alınmaz artık zaten 14 pro da 62k

14 de aynı şeyin laciverti hocam. İPhone düz model alınmaz. Pro, max veya plus almak daha mantıklı.
hocam 13 pro alacaktım ama satışı yok 12 pro vs var mı bilmiyorum ama pro olsa dahi 17 çıkacak 12de alınmaz artık zaten 14 pro da 62k

Bir de 2 soru yazmıştım aslında yine de teşekkürler herkese ama benim asıl merak ettiğim 13 kaç sene daha güncelleme alır diye ama kimse güncelleme hakkında yazmamış bilgisi olan var mı acaba?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı