iPhone 13 hey Siri çalışmıyor

sekrolan2323

Kilopat
Katılım
23 Ocak 2016
Mesajlar
6
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
3 gün önce iPhone 13 aldım. iOS sürümü 15.4.1. Hey Siri diye seslenince 10 seferde 1 sefer tepki veriyor. Tuşa basınca konuşmasında tepkilerde problem yok. Siri'nin dilini Almanca, Fransızca ya da İngilizce yapınca sorun düzeliyor. Telefon ayarlarına reset attım, hatta telefona olduğu gibi reset attım ama düzelmedi. Servise mi versem? Güncellemeyle düzelir mi? Yardımcı olursanız sevinirim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
3 gün önce iPhone 13 aldım. iOS sürümü 15.4.1. hey Siri diye seslenince 10 seferde 1 sefer tepki veriyor. Tuşa basınca konuşmasında tepkilerde problem yok. Siri'nin dilini Almanca, Fransızca'ya da İngilizce yapınca sorun düzeliyor. Telefon ayarlarına reset attım, hatta telefona olduğu gibi reset attım ama düzelmedi. Servise mi versem? Güncellemeyle düzelir mi? Yardımcı olursanız sevinirim.

Apple destek uygulmasını indirin ve sizi aramalarını isteyin hemen arayacaklardır ve sorunuzu çözeceklerdir.
 
Apple destek problemimi çözemedi. Telefonu servise vermemi tavsiye ettiler. Benim gibi bu problemi yaşayan var mı? Serviste bu problemi çözebilirler mi? Yoksa iade sürecinemi girsem?
 
Apple destek problemimi çözemedi. Telefonu servise vermemi tavsiye ettiler. Benim gibi bu problemi yaşayan var mı? Serviste bu problemi çözebilirler mi? Yoksa iade sürecinemi girsem?

Direkt Apple'a gitmeni tavsiye ederim oradaki çalışanlar telefonu önce sizin yanınızda test edecekler (tablet ya da laptop a bağlayıp sorunu görüntülemek) eğer yapacaklar bir şey yok ise telefonu Apple genel merkeze gönderip sorunu orada kesin olarak çözeceklerdir.
 
Herkese merhaba, iPhone 13 Pro Max kullanıyorum ve Siri sağır gibi veya duymamazlıktan geliyor. Eğer AirPods kulaklıkları takarsam sorunsuz çalışıyor. Sanırım yazılım ile düzelecek bir konu. iPhone 12 ve 13'lerin tamamında bu sorun var. Sorun Türkçe Siri kaynaklı.
 
Bende de aynı sorun var. Bu ciddi bir sorun varlığından haberdar olup bilgilendirme yapmalı Apple. Telefon bozuk olduğu bile düşündüm. Telefonu resetledim ve yeni bir iCloud hesabı ile açınca düzeldiğini düşündüm. Oysaki bir müddet sonra tekrarladı.
 

Geri
Yukarı