iPhone 13 için iOS 26 kurulmaya değer mi?

Geçmeyin hocam, iPhone 13 iOS 26 ile bitik bir hâlde. Cihazınızı uzun vade kullanmayı planlıyorsanız iOS 18.5'te hep kalın derim. Pişman olacağınıza 1'e 1 milyon bahse girerim.

iPhone 11 de bile sorun yasamiyorum şu an hocam. Bence bir sknti olmaz 13T'e, benim kardesimde de 13 var skntisiz kullaniyor şu an sadece oyunda cok isininca atiyormus.

iPhone 11 de bile sorun yasamiyorum şu an hocam. Bence bir sıkıntı olmaz 13'te, benim kardesimde de 13 var sıkıntısız kullaniyor şu an sadece oyunda cok isininca atiyormus.

O büyük ihtimalle iPhone 13'ün kronik pil sorunundan kaynaklıdır, herkese denk gelmiyor ama benimki de 18.5'te olmasına rağmen bazen gereksiz yere ısınıyor yükte olmamasına rağmen.

O zaman 26.1, 26.2 gibi sürümleri bekleyin en azından.

Evet öyle yapacağım gibi görünüyor hocam, 26.1'i bekleyeceğim.

O büyük ihtimalle iPhone 13'ün kronik pil sorunundan kaynaklıdır, herkese denk gelmiyor ama benimki de 18.5'te olmasına rağmen bazen gereksiz yere ısınıyor yükte olmamasına rağmen.

Evet öyle yapacağım gibi görünüyor hocam, 26.1'i bekleyeceğim.

Sizde de sessize almadığınız halde kendi kendine sessize geçiyor mu peki hocam. Kardeşimin aldığı da 1 aylık cihazdı garantiye verecek şimdi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı