İPhone 13 için kırılmaz cam önerisi

Anladım bütün bunlar telefona zarar vermez değil mi o üflemesi falan.

Bir de temperli cam önerdiniz Max fiyat nedir acaba?

Maliyeti soracak olursanız en kalitelisi 5 dolar taş çatlasın kuuzom olması lazım her yerde bulamazsınız. Bu camların 1000+ üstüne satıldığını bile gördüm. Ayrıca bu markayı dedim diye ne kalitesi de değil hepsi aynı yerden çıkıyor genelde piyasadaki camların hepsi 1 dolar maliyeti olur takarken de taş çatlasın 200 dür.

Çok teşekkür ederim ya içim rahatladı
Rica ederim iyi günler dilerim.

Maliyeti soracak olursanız en kalitelisi 5 dolar taş çatlasın kuuzom olması lazım her yerde bulamazsınız. Bu camların 1000+ üstüne satıldığını bile gördüm. Ayrıca bu markayı dedim diye ne kalitesi de değil hepsi aynı yerden çıkıyor genelde piyasadaki camların hepsi 1 dolar maliyeti olur takarken de taş çatlasın 200 dür.

Rica ederim iyi günler dilerim.
Çok teşekkür ederim

Çok teşekkür ederim
Son bişey daha sorucam ya bu nano cam baya ince ya temperli camı da üstüne taksam bi sorun olur mu

Çizilmemiştir muhtemelen aklınızda bulunsun öyle yerler bir de mediamarkta şey var telefona ömürlük cam taktırıyon istediğin zaman istediğin kadar değiştirebiliyon camı ama taktıkları cam dedikleri şey plastik , kağıttan hallice bir şey. Kanmayın öyle yerlere.
Ablamda iphone 11 vardı benim 1 sene kullandığım telefondu ona ben spigen cam takmıştım gitmiş neymiş o koruyucu , lensi kapatıyormuş güzel durmuyomuş diye telefoncudan bir şey taktırmış klozette otururken düşürmiş cebinden ekran çatladı ekranı değiştirdi sonra.
Ucuz mal alacak kadar zengin değilim demişler bu laf neredeyse her şey için geçerli
Çok haklısınız zaten bu nano cam asla satılmaması lazım rezalet bişey ya

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı