iPhone 13 için şarj aleti önerisi

Dostum ben de yeni iPhone 13 aldım malum cihaz aşırı pahalı ve bozulması/bataryasının ömrünü kısaltma gibi durumlara hiç ama hiç gerek yok. O kadar para vermişken telefonu uzun yıllar kullanmak için bence o fiyat verilebilir.

Hocam çok arasa kaldım. Üstte atılan Spigen linki güzel geldi çünkü 2 girişi var ve abim de yeni iPhone aldı ve o da adaptör almadı. Eğer sağlık açısından ve telefona zarar vermeyecekse alayım hemen.

Hocam kaliteli şarj aleti olsa sıkıntı olmaz diye düşünüyorum. Bütçem de yetmiyor ve 2 girişli olsa çok iyi olur. Olmasa bile tek girişli belkin Anker Spigen gibi kaliteli malzemeler yine biraz daha uygun.

@kingsemih hocam sizin öneriniz nedir?

@KİNGSEMİH

Son düzenleme:
Spigen veya Mcdodo öneririm bütçene uygunsa.

Hocam 500 TL maksimum bütçe var Type-C olsun yeter orijinal ile aynı kalitede olsun okeyim. Mesela belkin Spigen Mcdodo gibi markalar orijinal ile fark olur mu?

Spigen veya Mcdodo öneririm bütçene uygunsa.

Hocam 500 TL maksimum bütçe var Type-C olsun yeter orijinal ile aynı kalitede olsun okeyim. Mesela belkin Spigen Mcdodo gibi markalar orijinal ile fark olur mu?

Spigen ve iPhone kullanıyorum problem yaşamadım. Attığın da iyidir fakat benim paylaştığımın fiyatı çok iyi onu tercih et.

Tamamdır hocam bir bakayım belkin veya Spigen düşünüyorum şu an. Olmadı orijinal alacağım.

Hocam GaN olan daha mı iyi bir de benim attığım belkin mi daha iyi bu mu?

@Haluk Albayrak

Son düzenleme:

GaN olan küçük demek. Aralarında fark yoktur.

Olacağını sanmıyorum. Kendim hiç kullanmadım ama kullananlarda sıkıntı yaşayanı görmedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…