iPhone 13 için şarj aleti önerisi

Arkadaşlar yeni 13 aldım ama şarj aletine 700 TL bayılmak istemiyorum. İnternette Spigen'de 350 TL'ye 20W Type-C adaptör var mesela. Bende bu fiyat bandında Type-C ve 20W+ adaptör arıyorum. Ama orijinal kalitesinde olsun ve pil sağlığına eksi bir etkisi olmasın.
Dostum ben de yeni iPhone 13 aldım malum cihaz aşırı pahalı ve bozulması/bataryasının ömrünü kısaltma gibi durumlara hiç ama hiç gerek yok. O kadar para vermişken telefonu uzun yıllar kullanmak için bence o fiyat verilebilir.

Fiyatı çok iyi. Sepette de %20 var premium varsa. GaN olanı da seçebilirsin daha küçük boyutlu ve daha hoş bence.

İlla Apple almana gerek yok. Kendini öyle şartlandırma. Bilindik kendini kanıtlamış ürünler aldığın sürece problem yaşamazsın. Ben de Spigen kullanıyorum.

Spigen, belkin, Anker, Samsung ve Woyax/Deji gibi piyasada bilinen adaptör üreticilerinden alırsanız sorun yaşamazsınız. Her şeyi Apple'a bırakırsak zaten yakında telefonun ekranını da kutudan çıkarıp aksesuar olarak satmaya başlayacaklar.

Telefona o kadar para vermişken markanın kendi şarj aletini kullanmak daha sağlıklı geliyor bana. 1 adet buradan almıştım satıcı Hepsiburada, şarj aleti orijinal, 1 adet de App Store uygulaması üzerinden sipariş vermiştim 3-4 gün içerisinde gelmişti Apple Store'dan da. 2 adet iPhone 13 için kullanıyorum ben de şarj aletlerini.

Hocam çok arasa kaldım. Üstte atılan Spigen linki güzel geldi çünkü 2 girişi var ve abim de yeni iPhone aldı ve o da adaptör almadı. Eğer sağlık açısından ve telefona zarar vermeyecekse alayım hemen.

Dostum ben de yeni iPhone 13 aldım malum cihaz aşırı pahalı ve bozulması/bataryasının ömrünü kısaltma gibi durumlara hiç ama hiç gerek yok. O kadar para vermişken telefonu uzun yıllar kullanmak için bence o fiyat verilebilir.

Hocam kaliteli şarj aleti olsa sıkıntı olmaz diye düşünüyorum. Bütçem de yetmiyor ve 2 girişli olsa çok iyi olur. Olmasa bile tek girişli belkin Anker Spigen gibi kaliteli malzemeler yine biraz daha uygun.

@kingsemih hocam sizin öneriniz nedir?

@KİNGSEMİH

Son düzenleme:
Spigen veya Mcdodo öneririm bütçene uygunsa.

Hocam 500 TL maksimum bütçe var Type-C olsun yeter orijinal ile aynı kalitede olsun okeyim. Mesela belkin Spigen Mcdodo gibi markalar orijinal ile fark olur mu?

Spigen veya Mcdodo öneririm bütçene uygunsa.

Hocam 500 TL maksimum bütçe var Type-C olsun yeter orijinal ile aynı kalitede olsun okeyim. Mesela belkin Spigen Mcdodo gibi markalar orijinal ile fark olur mu?

Spigen ve iPhone kullanıyorum problem yaşamadım. Attığın da iyidir fakat benim paylaştığımın fiyatı çok iyi onu tercih et.

Tamamdır hocam bir bakayım belkin veya Spigen düşünüyorum şu an. Olmadı orijinal alacağım.

Fiyatı çok iyi. Sepette de %20 var premium varsa. GaN olanı da seçebilirsin daha küçük boyutlu ve daha hoş bence.

İlla Apple almana gerek yok. Kendini öyle şartlandırma. Bilindik kendini kanıtlamış ürünler aldığın sürece problem yaşamazsın. Ben de Spigen kullanıyorum.

Hocam GaN olan daha mı iyi bir de benim attığım belkin mi daha iyi bu mu?

@Haluk Albayrak

Son düzenleme:

Tamamdır hocam bir bakayım belkin veya Spigen düşünüyorum şu an. Olmadı orijinal alacağım.

Hocam GaN olan daha mı iyi bir de benim attığım belkin mi daha iyi bu mu?

@Haluk Albayrak

GaN olan küçük demek. Aralarında fark yoktur.

Olacağını sanmıyorum. Kendim hiç kullanmadım ama kullananlarda sıkıntı yaşayanı görmedim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı