iPhone 13 ilk kurulumda ısınma yapıyor

QuiedKadir

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar bugün iPhone 13 aldım cihaz 0 ve ilk kurulumu yaparken ses açma kapatma kısmında fazlasıyla ısınma ve bataryasının hızlı tükendiğine tanıklık ettim. Acaba ilk kurulum olduğu için mi şarj hızlı bitti veya ısınma bu kadar fazla oldu? Yardımcı olursanız sevinirim yeniyim IOS'da.

iPhone 13 de kronik olarak biraz ısınma var. Biraz kullandımdan sonra düzene girecektir ilk haftalar şarjınız 0 olmadan şarja takmayın. 80 veyahut 100 olmadan da şarjdan çekmeyin.

Sadece iOS değil Android'de de bu tarz durumlar mevcut. İlk kurulumda çok fazla servis, hizmet çalıştığından ve arka planda uygulama yüklendiğinden ısınması ve bu kadar şeyden ötürü şarjın hızlı bitmesi normal.

iPhone 13 de kronik olarak biraz ısınma var. Biraz kullandımdan sonra düzene girecektir ilk haftalar şarjınız 0 olmadan şarja takmayın. 80 veyahut 100 olmadan da şarjdan çekmeyin.

Hocam daha şarj aletinin kafası gelmedi internetten sipariş ettim de şarjım şu an 0 arkadaşlarım bana diyor ki 8 saat şarj et batarya optimize edilsin bu doğru mu?

Arkadaşlar bugün iPhone 13 aldım cihaz 0 ve ilk kurulumu yaparken ses açma kapatma kısmında fazlasıyla ısınma ve bataryasının hızlı tükendiğine tanıklık ettim. Acaba ilk kurulum olduğu için mi şarj hızlı bitti veya ısınma bu kadar fazla oldu? Yardımcı olursanız sevinirim yeniyim IOS'da.

iPhone 13 genel olarak çok ısınıyor. 1 ay oldu alalı şarj %50 olana kadar çok yüksek derecede ısınıyor. Sonrasında zaten yavaş dolmaya başlıyor. Telefonu şarjdayken kesinlikle kullanma aşırı ısıdan dolayı şarj dolumunu keser zaten illa denk gelirsin o uyarıya.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı