iPhone 13 iOS 18'de kasıyor

soufly.vxx

Centipat
Daha fazla  
Selamlar 2024 Haziran'da sıfır iP 13 aldım. iOS 17' de gayet iyiydi fakat 18'den sonra donma takılma ve klavye de donma sorunları yaşıyorum. Pil hala %100, güncel sürümüm iOS 18.1.1. iOS 17'de hiçbir problem yaşamıyordum. Arkadaşlarıma sorduğumda kimse bir problem yaşamıyormuş. Benim cihazda mı sıkıntı var yoksa bu sorunlar genel olarak yaşanıyor mu?

14 Pro cihazımda özellikle klavye ile hızlı işlemler yaparken aynı sorunu yaşıyordum hocam.

yazılımsal problem de yaşıyorum mesela sahibindende gezerken alta atıyorum sahibindeni arka plandaki uygulamalar yerine geldiğimde sahibindenin üst kısmı pembe oluyor ama ekranda bir sorun yok ilk defa iphone kullanıyorum daha öncesinde samsung note 10 lite kullanıyordum kamera performans vs çok kötüydü kamerası ip 13 ün zoom dışında çok güzel

Yazılımsal problem de yaşıyorum mesela Sahibinden'de gezerken alta atıyorum sahibindeni arka plandaki uygulamalar yerine geldiğimde sahibindenin üst kısmı pembe oluyor ama ekranda bir sorun yok ilk defa iPhone kullanıyorum daha öncesinde Samsung Note 10 Lite kullanıyordum kamera performans vs çok kötüydü kamerası IP 13'ün Zoom dışında çok güzel.

Cihaz sıkıntılıdır belki garantiye goturmeyi deneyebilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı