Duyumlarıma ve izlediğim incelemelere göre pil konusunda iyi bir şekilde çalışma yapılmış pil konusu dışında göze batan güncellemeler yok eğer pil için sorun yaşıyorsanız güncelleyebilirsiniz.
Hocam bunu herkese soruyorum bana çoğu kişi güncelleme diyor ama siz güncelleyin diyorsunuz çok kararsız kaldım.
Hocam pil sorunu yaşıyosunuz diye dedim bende bir müddet bekleyeceğim güncellemek için.
Şu an 26.2 kullanıyorum. Pil hızlı bitiyor gibi hissediyorum iOS 18'e dönmek isterim ama sanırım mevcut değil. Bu yüzden 26.3 geçmeli miyim stabilite gelmiş midir?
iOS 26'nın ilk sürümlerinde ciddi pil tüketimi yaptığı söyleniyordu. Sonraki güncellemelerle optimizasyon yaptıklarını söylüyorlar ama ben yine de major sürümlerin ilk versiyonlarını kurmayı mantıklı bulmuyorum. Ayrıca arayüzdeki animasyon yoğunluğu arttıkça sistem yükü de artıyor, bu da özellikle pil sağlığı düşmüş cihazlarda stabilite ve akıcılığı olumsuz etkileyebiliyor.
Pil 100 fakat iOS 18 kullanan arkadaşımla aramda çok fark var onun şarjı 2 gün bile gidebiliyor bazen.
Hocam 14 Pro Max kullanıcısıyım, şahsen kendi içerisinde hep bir her şeyi güncel tutma takıntısıyla yaşayan birisiyim ancak buna rağmen telefonumu 18.7.3 sürümünden yukarısına çıkartmadım. Öncelikle getirdikleri tasarım bana hiç uygun değil ve tercih etmeyeceğim bir şey ve üstelik anladığım kadarıyla azaltılsa bile tamamen kapatılmıyor ve azaltılmasına rağmen pili su gibi içiyormuş. Sevmediğim ve kapatamadığım bir şeyden dolayı pilimin gitmesini istemediğimden en azından her şey otursun ve pil optimizasyonu ile diğer sorunları iyice halletsinler diye 26.4 sürümünü bekleyeceğim. Size tavsiyem de bu yöndedir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.