iPhone 13'e geçilir mi?

• Konuyu başlatan mx999
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 18
  • Görüntüleme 713
iPhone 13'ün 256 GB olanında aşırı büyük bir fiyat farkı var, şu zamanda da 128 GB almak uzun vadede mantıksız. 40 küsür bin lirayı da 2-3 nesil önceki bir telefona vermek yerine iPhone 16 ile kapışacak potansiyeli olan S25'i tercih etmek çok daha mantıklı.

Şu an Samsung Galaxy A13 kullanıyorum, 2 yıl oldu. Benim geçmem iyi olur iyi düşünüyorum. Ve annem de geçmek istiyor, onunda Galaxy a32. sizce geçmeli miyiz?

Şu an iPhone 13 kullanıyorum bence sıkıntısı aşırı ısınıyor ana menüde Instagram'da olsam bile oyun oynamayacaksan illada iPhone olsun diyorsan alınır ama 14 veya 15 alsan daha iyi olur

Bu bütçede A serisi alınmaz. S24 FE veya Honor 200 Pro bakılabilir.
Arkadaş deneyim yaşamak istiyormuş. O yüzden Android alacağını sanmam. Pişman olursa iade süreci var ise edip Android'e yönelebilir. Tabi bu yine parayı çöpe atmak benim gözümde. Arkadaşın tercihi yaşamak istiyorsa yaşasın.

iPhone 13'ün 256 GB olanında aşırı büyük bir fiyat farkı var, şu zamanda da 128 GB almak uzun vadede mantıksız. 40 küsür bin lirayı da 2-3 nesil önceki bir telefona vermek yerine iPhone 16 ile kapışacak potansiyeli olan S25'i tercih etmek çok daha mantıklı.
Evet biraz daha ekleyip S25 alsa daha mantıklı olurdu. Ama arkadaşın kendi tercihi bilemem orasını.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı