iPhone 13 ısınıyor ve donuyor

Murat5561k

Megapat
Yer
Samsun
Merhaba arkadaşlar. 3.5 yıldır iPhone 13 kullanmaktayım cihazı sıfır almıştım. Telefonum güncel ve pil sağlığım 85. bataryayı bir yıl önce serviste değiştirmiştim. Telefonum çok fazla ısınıyor ve ısındığı için de donmaya başlıyor. Arkadaşımda iPhone 15 var o da aynı problemi yaşıyor. Bunun bir çözümü yok mu?

Merhaba arkadaşlar. 3.5 yıldır iPhone 13 kullanmaktayım cihazı sıfır almıştım. Telefonum güncel ve pil sağlığım 85. bataryayı bir yıl önce serviste değiştirmiştim. Telefonum çok fazla ısınıyor ve ısındığı için de donmaya başlıyor. Arkadaşımda iPhone 15 var o da aynı problemi yaşıyor. Bunun bir çözümü yok mu?

Bende 12 kullanıyorum. Aynı şekilde bende de oluyor. Telefon normal kullanımda bile ısınıyor, donuyor, yavaşlıyor, delirtiyor.

Çıkalı 3 ay oldu, ne zaman stabil olacak acaba?

iOS 6'dan beri iPhone kullanıyorum. iOS zaman içinde buglarla çıkmaya başladığı için neredeyse bir sene geriden geliyorum güncellemelerde. iPhone 8 Plus'ı da bir sürüm öncesinde bıraktım, son güncellemeyi yüklemedim. Genelde bu tarz büyük arayüz güncellemesi geldiyse böyle bir 26.5 güncellemesini görünce falan yeni sürümleri yüklüyorum. 😅 Bug oluyor çünkü.

iOS 27, iOS'in Snow Leopard'ı olacakmış, 9to5Mac falan haber geçmişti. Düzlüğe çıkacağız gibi görünüyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı