iPhone 13 kaç yıl daha götürür?

TRmurat

Centipat
Daha fazla  
Merhaba ben yaklaşık 4-5 senedir Oppo A52 kullanıyorum yakın zamanda iPhone 13'e geçmeye karar verdim sizce hala alır mı? Kaç yıl daha güncelleme alır? Kaç yıl daha dayanır? Yani Android'den biraz sıkıldım bu yüzden IOS'a geçmeye karar verdim sizin düşünceleriniz nelerdir? Almaya değer mi?

Merhaba ben yaklaşık 4-5 senedir Oppo A52 kullanıyorum yakın zamanda iPhone 13'e geçmeye karar verdim sizce hala alır mı? Kaç yıl daha güncelleme alır? Kaç yıl daha dayanır? Yani Android'den biraz sıkıldım bu yüzden IOS'a geçmeye karar verdim sizin düşünceleriniz nelerdir? Almaya değer mi?

6 yıl rahat gider elimde 13 var şu an 4 senedir kullanıyorum hiçbir donma vesaire yok yalnız pil seviyesi biraz yoruldu onu da istesem değiştiririm 3 bin 500 TL.

iPhone 13 artık çağ dışı ve hurda bir telefon. Ona o paralar kesinlikle verilmemeli yazık edersiniz. Tahmini olarak 2 yıl daha güncelleme alacak ancak şu an artık 13 iOS 18 itibari ile bitti. Eğer alırsanız hiç güncelleme yapmamanız gerekiyor ya da yapacaksanız da hiçbir beklentiniz olmasın çünkü planlı eskitmeye en hızlı gidecek modellerden biri iPhone 13'tür.
İlla iOS şartsa o paraya sıfır yurt dışı 15 Pro var. Düşünürsen kayıtsız kullanım şeklini de açıklarım. İlla TR cihazı olsun dersen biraz üste koyup 40k bandına 2. el 13 Pro bakman en iyisi olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı