iPhone 13 kasıyor

gamer7777

Picopat
Daha fazla  
Merhaba. 1 hafta once iPhone 13 aldım. Sıfır telefonda menude gezdigim zaman sanki kasiyor gibi geliyor. Hep olmuyor, bazen ama rahasız ediyor yani. Bu olmasın diye Android almadım ama burada da oldu. İlk surum iOS17.1.1 vardı guncelledim. Sonra batarya duzeldi ama kasma geçmedi. Acaba 60Hz oldugu icin mi boyle? Onceki telefonum Samsung A22 90Hz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar, aktif olarak iPhone 13 kullancısıyım muhtemelen 90 hz'tne geçtiğiniz için henüz gözünüz adepte olmadı, bende kasma gibi sorun yok çünkü. Ya da harici başka bir durum söz konusu ise onu görmek lazım.

Merhaba. 1 hafta once iPhone 13 aldım. Sıfır telefonda menude gezdigim zaman sanki kasiyor gibi geliyor. Hep olmuyor, bazen ama rahasız ediyor yani. Bu olmasın diye Android almadım ama burada da oldu. İlk surum iOS17.1.1 vardı guncelledim. Sonra batarya duzeldi ama kasma geçmedi. Acaba 60Hz oldugu icin mi boyle? Onceki telefonum Samsung A22 90Hz.

90Hz ekrandan 60Hz ekrana geçtiğiniz için size öyle geliyor daha göz alışmamış :(
Buradan “ama IOS'un 60Hz'i Android gibi olmuyor “ diyen tayfaya selam olsun.

Hocam bence onun Hz ile pek alakası yok ben devrim atladım şu an iPhone 14 kullanıyorum ama herkeste gördüğüm gibi bende de sorun var denetim masasını indirirken hafif kasma oluyor yani bunu çözemediler aşırı sinir bozucu senin sorunun Hz değil yani bence.

Bozulmasın moralin alışırsın. Alıştıktan sonra telefonda 60+ Hz'in ne kadar gereksiz olduğunu düşüneceksin aslında. Pil ömrü ve sıcaklık kontrolü için 60 daha iyi. Telefondan CS:GO oynamayacaksın sonuçta.

Ne alaka buz çağında mı yaşıyorsun?

Hz konusunda düşüş sıkıntı yaratmış. Alışmanız gerekecek maalesef. Ancak konu Hz dışı bir şeyde olma ihtimaline sahip Bir süre sonra hala aynı his olursa sorun yazılımsaldır muhtemelen.

Bozulmasın moralin alışırsın. Alıştıktan sonra telefonda 60+ Hz'in ne kadar gereksiz olduğunu düşüneceksin aslında. Pil ömrü ve sıcaklık kontrolü için 60 daha iyi. Telefondan CS:GO oynamayacaksın sonuçta.

Saçma bir düşünce. 60Hz günümüz için geri kalmış bir yenileme hızı. 60Hz üstü gereksiz değil, aksine bu bütçelerde ve üstünde ihtiyaç.

60hz oldugu icin oyle, eski cihaziniz 90 olmasa bile artik gunumuzde televizyonlar vs 120hz oldugu icin 60hz her turlu kasiyor, tamamen alisir misiniz bilmiyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı