iPhone 13 kamerası kasıyor

Hocam bu durum normal bir durum sizin gibiler adama telefonu iade ettirir vallahi pes ya :D Ayrıyetten adam düz iPhone 13 modeline sahibim diyor PRO moduna al diyorsun..
Yok be kamera modlarından biri olan profesyonel moddan bahsediyordum.
Adam kamera akıcı değil diyor, ne bileyim ben burdan doğru düşük ışık mı alıyor yoksa sensörünün mü sorunlu olduğunu. 😀

Fotoğraf modu zaten akıcı olmaz.
Ama 4K 60FPS yağ gibi akıyor.
Önemli olan videoda kasmaması.

Arayüzü kasıyorsa o başka ama mesela videoya dokundun 5 sn sonra falan video çekimine başladı ya da geniş açılı alacaksın ama bekledikten sonra geniş açıya geçmesi vs.

Arkadaşlar iPhone 13 128 GB telefonum var. Daha alalı 1 hafta olmadı fakat burasını detaylı anlatacağım. Instagram, Snapchat tarzı uygulamalarda düşük ışıkta dahi cayır cayır akıyor kamera fakat gel gelelim IPhone'nun kendi kamerasına girdiğim zaman "fotoğraf" modunda özellikle bir de düşük ısıksa sanki 10 FPS gibi kasma yaşıyorum ama IPhone'nun kamerasında "video" modunda da hiçbir sorun yok. Yani sorun sadece fotoğraf modunda. Güneş ışığında bire nebze iyi de olsa düşük ışıkta o kasmayı bariz bir şekilde görebiliyorsunuz. Bunun için ne yapmam gerek? Telefonu yeni aldım. Android'den geçtim. Bir de böyle bir sorunla karşılaşmış olmam üzdü. Bu durum neden kaynaklı olabilir? Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.
Normal.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı