iPhone 13 kilitlendi

efeuzn

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba acil yardıma ihtiyacım var. iPhone 13 cihazım ve Apple kimliğim kilitlendi. Ne yapmam gerekiyor? Apple'da şifremi unuttuğum için tekrar denemelerden dolayı kilitlendi. Doğru şifreyi girince Apple kimliğiniz kilitlendi diyor. ITunes'a giriş yapamıyorum. iPhone 13 cihazımda da 3 saat bekleyin diyor. Ne yapmam lazım?

Merhaba acil yardıma ihtiyacım var. iPhone 13 cihazım ve Apple kimliğim kilitlendi. Ne yapmam gerekiyor? Apple'da şifremi unuttuğum için tekrar denemelerden dolayı kilitlendi. Doğru şifreyi girince Apple kimliğiniz kilitlendi diyor. ITunes'a giriş yapamıyorum. iPhone 13 cihazımda da 3 saat bekleyin diyor. Ne yapmam lazım?
Arka arkaya yanlış denemelerden dolayı olmuş. Doğru şifreyi biliyorsanız 3 saat sonra deneyeceksiniz tekrar. Eğer şifreyi hatırlamıyorsanızda apple hesabına bağlı telefon numarası sizinse kurtarabilirsiniz. Ama şuan birşey yapamazsınız. 3 saat bekleyin diyorsa beklemekten başka çare yok.

"Şifremi unuttum" tuşuna basmak zor olmamalıydı🥲

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı