iPhone 13 mini alınır mı?

Xxlala

Zeptopat
Katılım
3 Mart 2024
Mesajlar
5
2024 iPhone 13 mini almak size mantikli midir? Oyun oynayan biri degilim, muzik ve sosyal medya kullanimim var. Kucuk ekran seviyorum. Uzun omurlu istiyorum. iPhone SE 3. nesil arasında kaldım.
 
s24 alın, mini model istiyorsanız illa s serisine bakın, ekran olarak gayet küçükler. paranızı çöpe atmayın özellikle iphone 13ün kamera sistemi ciddi şekilde berbat, odaklanmada problem yaşanıyor. s24 alın
 
S24 kamerasında ciddi problemler ile çıkan bir cihaz. Fotoğraf netliğinde hala sıkıntılı. Birkaç güncelleme daha yemesi gerekiyor. Herkesin tek bir ağızdan önermesi çok enteresan. Ayrıca Exynos ile çıkması da cabası, fiyatını hak etmiyor.

iPhone şart 13 almanız daha iyi olur. Android düşünürseniz S23 bakabilirsiniz.
 
iPhone'a karşı anlamadığım sebeplerden dolayı sanki bir cephe alınıyor gibi son zamanlarda. Telefonlar hakkında herhangi bir konuya giriyorum ve çoğunlukla gördüğüm şeylerden birisi ''iPhone'a o kadar para vereceğime S24 alırım daha iyi.'' gibi şeyler.

Burada ise arkadaş ekran boyutundan dolayı mini mi yoksa SE mi demiş. Buna rağmen gidip de 6.1 inç'lik S24 öneriyorsunuz. Bazıları bunu normal karşılayabilir ama bence artık bu normal olmaktan çıktı fanboyluk oldu.

Bana kalırsa SE yerine 13 mini tercih ederim.
 

Geri
Yukarı