Yenilenmiş mantıklı gibi hocam 30k fiyata teknosa olduğu için kötü bir şey gelmez diye tahmin ediyorum ayrıca cok büyük olmayan iyi bir Android alabilirimYenilenmiş alınmaz. 13 mini, iPhone 5 hissiyatı yaşamak için alınır. Onun dışında yine çok büyük olmayan modeller var hem Android hem iOS tarafında.
Hocam 20k fiyata Android önerebilir misiniz?Yenilenmiş alınmaz. 13 mini, iPhone 5 hissiyatı yaşamak için alınır. Onun dışında yine çok büyük olmayan modeller var hem Android hem iOS tarafında.
S23 zorlayın. Veya S23FE bakın büyük gelmezse.Yok valla 13den aşağıyı almayı düşünmüyorum alsam bile mini alırım büyük telefon sevmiyorum şuan kullandığım telefon bile 5.2 inc
Yenilenmiş mantıklı gibi hocam 30k fiyata teknosa olduğu için kötü bir şey gelmez diye tahmin ediyorum ayrıca cok büyük olmayan iyi bir Android alabilirim
Hocam 20k fiyata Android önerebilir misiniz?
Hocam Samsung ana ekran tasarımı falan hoşuma cok gitmiyor aslında Android cok sevmiyorum ama ülke durumları belli yenilenmiş 13 mini teknosadan?S23 zorlayın. Veya S23FE bakın büyük gelmezse.
Teknosa cihazı yenileyince alınabilir olmuyor. Parçaları yan sanayi parçalarla yenileniyor. Alınmaz dediğim gibi. Çok istiyorsan 2.el al ama yenilenmişten uzak dur derim.Hocam Samsung ana ekran tasarımı falan hoşuma cok gitmiyor aslında Android cok sevmiyorum ama ülke durumları belli yenilenmiş 13 mini teknosadan?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.