iPhone 13 mini çok küçük

Covid1920

Hectopat
Bu kadar küçük olacağını tahmin etmemiştim. Bir de sarji çok hızlı gidiyor. Yani hiçbir şey yapmadan bir günde %30'a düştü. Elime ilk aldığımda fark ettim. İade edip duz 13 alacağım. İnşallah olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu kadar küçük olacağını tahmin etmemiştim. Bir de sarji çok hızlı gidiyor. Yani hiçbir şey yapmadan bir günde %30'a düştü. Elime ilk aldığımda fark ettim. İade edip duz 13 alacağım. İnşallah olur.

Şarjı hızlı gitsin istiyorsanız bütçeniz varsa 13 Pro Max alabilirsiniz ama fazla ağır ve büyük olur

İlk günden durun bi. Bir ay falan kullanın cihazı öyle karar verin. Cihaz küçük olduğu için(adı üstünde) bataryasının diğer modellere göre çabuk bitmesi normal ama bu kadar hızlı düştüğünü ilk defa duydum. Biraz kullanın bi kendine gelsin cihaz. Ondan sonra karar verin.

Troll yapmayı bırakmışsın galiba, soruna gelecek olursak 1-2 hafta batarya kendini kalibre edecek yani ilk zamanlarda şarjın hızlı gitmesi normal.

Hocam tam elim kadar. Biraz daha büyük olmasını bekliyordum. 6.0" olsaymış daha iyi olurdu.

Zaten düz iPhone 13 6.1 inç?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı